Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuer

Bananpannkakor – bästa lunchrätten just nu!

24 feb, 2014 
AvLisa Arnell
Annons

Bananpannkakorna. De dök upp som ett nyttigt snabbmatsfenomen för ett tag sedan och är (uppenbarligen) här för att stanna.

Vi blir tydligen aldrig trötta på de kolhydratfattiga, proteinrika och mättande pannkakorna. Här är det enkla receptet igen – tillsammans med våra bästa serveringstips. Fram med pannkakslaggen och bananerna – nu ska det vispas!

Du behöver (för 2 pannkakor): 

1 banan

2 ägg

Så gör du:

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Mosa bananen i en skål. Knäck två ägg över bananen. Blanda till en smet (vispa med elvisp om du är lat). Stek sedan i smör eller kokosolja.

Servera med:

Sylt och grädde, valfria bär, skivade jordgubbar, jordgubbar med kokosflarn eller keso (gärna med smak). Happy pannkaksdag!

bild2
IMG_1580

Bilder från Marie Serneholts blogg.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons