Alla skönhetsfavoriter från avsnitt 43 av Beauty & Bubblor

Beauty & Bubblor avsnitt 43 – shopping
I avsnitt 43 av Beauty & Bubblor går Emma Unckel och Frida Fahrman igenom alla måsten i deras resenecessärer och vad som hänt den senaste veckan! Lyssna på avsnittet och shoppa produkterna från listan.
Annons
Artikeln innehåller reklamlänkar – läs mer här >

Vad är egentligen prio i beauty-necessären när man åker på resa? I veckans bubblande avsnitt av Beauty & Bubblor bjuder båda tjejerna på alla skönhetsmåsten i resenecessärer och ger oss även en inblick i vad som har hänt sedan förra veckan. Frida poddar från alptopparna och har precis varit med om ett svindlande äventyr som fått hennes ben att skaka som asplöv.

Annons
View this post on Instagram

High on Zermatt! 🍂

A post shared by Frida Fahrman Lemhag (@fridafahrman) on

Emma har också varit bortrest på resa med ELLE till Rom, för visningen av designsamarbetet mellan Giambattista Valli och H&M. Mer om visningarna, shoppingen, middagarna och så klart festerna, får vi höra mer om i veckans avsnitt. Produktlistan från avsnittet hittar du i vanlig ordning här!

Emma Unckel har varit i Rom för att se visningen av Giambattista Valli x H&M. Mer om det i veckans avsnitt!

Här kan du lyssna på veckans avsnitt av Beauty & Bubblor!

1. AHA- och PHA-koncentrat, Kicks beauty

10% AHA + 10 % PHA concentrate.

10% AHA + 10 % PHA concentrate är en effektiv syraprodukt som jobbar exfolierande för att öka lyster och stimulera cellbildningen. Klicka hem den här. (reklamlänk via Adtraction)

2. Retinol-pads, Peter Thomas Roth

Overnight resurfacing pads.

Overnight resurfacing pads är dubbelsidiga peelingpads med exfolierande effekt och jobbar bort orenheter. Klicka hem den här. (reklamlänk via Adtraction)

3. Serum, La Mer

The regenerating serum från La Mer.

Ny lyxnyhet hos La Mer är serumet The regenerating serum som är fullproppad med fukt och lyser. Klicka hem den här.  (reklamlänk via Adtraction)

4. Parfym, Laura Mercier

Laura Mericers parfym eau de Lune.

Den romantiskt blommiga doften av vita blomblad, mandarin och subtila noter av viol och ylang ylang hittas i Laura Mericers parfym eau de Lune. Klicka hem den här. (reklamlänk via Apprl)

4. Rengöringsvatten, Clarins

One step cleanser från Clarins tar skonsamt bort makeup och orenheter utan att löddra.

One step cleanser från Clarins tar skonsamt bort makeup och orenheter utan att löddra. Klicka hem den här. (reklamlänk via Apprl)

5. Flytrande highlighter, Giorgio Armani

Den flytande highlightern fluid sheer från Giorgio Armani är ren lyster på flaska.

Den flytande highlightern fluid sheer från Giorgio Armani är ren lyster på flaska. Klicka hem den här. (reklamlänk via Adtraction)

6. Concealer, Bareminerals

 Bareskin complete coverage serum concealer från Bare Minerals.

Bareskin complete coverage serum concealer från Bareminerals har en lätt formula som ger hög täckning för bland annat mörka ringar, pigmenteringar och oönskade kvisslor. Klicka hem den här. (reklamlänk via Apprl)

7. Beauty flash balm, Clarins

Beauty flash balm från Clarins.

En klassiker som räddar de allra torraste partierna är Beauty flash balm från Clarins. Klicka hem den här. (reklamlänk via Adtraction)

LÄS MER:

Dela på:

Annons
 

SENASTE VIDEOKLIPPEN FRÅN ELLE:

Laddar