Annons

Annons

10 saker att göra i Stockholm om du hatar alla hjärtans dagVåga vägra tvångsmyset på Stockholms restauranger och hitta istället på nåt helt annat i stan!

Man behöver inte vara singel för att avsky hajpen kring alla hjärtans dag. Det finns ju liksom 364 andra dagar på året då ens nära och kära är precis lika uppskattade, eller hur?

ELLE har samlat 10 tips för stockholmaren som helst hoppar över den obligatoriska mysdejten – se guiden här nedan!

Lars Wallin på Artipelag

Artipelagstigen 1, Gustavsberg

Annons

På konsthallen Artipelag pågår nu utställningen Fashion Stories, en hyllning till modeskaparen Lars Wallins 25 år i branschen. Frossa i haute couture, se berömda scenkläder och kika på skisser som aldrig tidigare visats för allmänheten.

Bodyflight

Bryggerivägen 10, Bromma

Gilla ELLE på Facebook

Törs du inte hoppa fallskärm? Testa att falla fritt i upp till 300km/h – inomhus! I Bodyflights vindtunnel får du samma upplevelse som vid ett fallskärmshopp, men i en trygg, säker miljö.

Karbin Klätterhall

Västberga allé 60, Hägersten

Karbin Klätterhall är alla välkomna att prova på repklättring och bouldring. En riktigt kul träningsform som garanterat får svetten att lacka. Kan du ta dig hela vägen till toppen?

Tolv Stockholm

Arenavägen 69, Johanneshov 

Hyr ett privat karaokerum, spela biljard, bowla eller utmana varandra i en runda äventyrsgolf med Stockholmstema. Du hittar Tolv Stockholm på gatuplanet i Tele 2 Arena.

Big Ben Stand Up

Folkungagatan 97, Stockholm

Varje tisdag, torsdag och söndag kan du se svensk standup på söderkrogen The Big Ben. Klubben BOBComedy har arrangerats här sedan 2004 och är Sveriges äldsta aktiva komediklubb för såväl rookies som proffs. Och det är helt gratis att gå och titta!

Bounce Trampolinpark

Månskärsvägen 1, Kungens Kurva 

Bounce är ett nytt lekfullt träningskoncept med rötter i Australien som nu öppnat även i Sverige. Här finns allt från trampolin-spökboll, parkour och ninja warrior-banor. Anpassat för både stora och små.

Ölbryggarkonst på Nordiska museet

Djurgårdsvägen 6-16, Stockholm

Sugen på att brygga egen öl hemma? Utställningen Med smak av humle – odla och brygg visas fram till den 19 april på Nordiska museet. Inspireras av gamla svenska recept, fördjupa dig i humlens historia och få tips från hemmabryggare och forskare.

Hey Sthlm

Gyldéngatan 2, Stockholm

I RoQ:s lokaler på Odenplan finns den lilla pärlan Hey Sthlm, en arkadhall proppfull med klassiker som till exempel Time Crisis och Street Fighter. Game on!

Scenen vs catwalken på Erskinehuset

Hallvägen 21, Stockholm

Hur har våra äldre scenkläder påverkat röda mattans modeplagg? Stockholm Costume & Fashion Institute (SCFI) sparkar nu igång Kostym kontra mode – svenska pärlor från scen till catwalk Erskinehuset. Se Alicia Vikanders första Guldbaggen-klänning, Greta Garbos klassiska look från Gösta Berlings saga och mycket mer.

Ugglan Boule & Bar

Närkesgatan 6, Stockholm

Det perfekta alternativet för dig med Trädgården-abstinens. Spela rundpingis, sällskapsspel eller shuffleboard, testa boule, dart och flipper. På Ugglan Boule & Bar finns alltså det mesta, plus öl!

LÄS OCKSÅ: Unik konst från New York visas i Stockholm

Foto: IBL

(0)
(0)
Annons


Annons
Annons
För mode och beauty
i din inbox varje vecka
 

Annons

Laddar