Annons

Annons

Afternoon tea med bröllopstema – perfekt för alla som går i giftastankarGår ni i giftastankar? Behöver ni tips? Eller vill ni bara gå på en inspirerade och informativ träff inför bröllopet. Då är det här något för er.

Varuhuset NK lanserar Afternoon tea wedding (26/3 2017 i Stockholm). För 800 kr får man te och tillbehör i Bobergs matsal, checklistor och en goodiebag med sig hem. Dessutom får man idéer och inspiration från couturedesigner Fadi El Khoury, bröllopskoordinator Johanna Kajson, en florist och en fotograf. Stilexperten Lisa Rogalin som driver NK Personal Shopping modererar.

Annons
Gilla ELLE på Facebook

Här delar hon med sig av några tips och trender.

Vårens största brudklänningstrender?

– Måttbeställda coutureklänningar! 
Det är också en trend att bruden har två klänningar: en på dagen och en till festen. Alltfler bygger också hela sin outfit utifrån skorna i stället för tvärtom.

Hetast när det gäller dekoration?

– Grönska! Många tar in stora träd och buskar för att skapa en naturnära upplevelse. Stora, vilda buketter som känns som att de kommer direkt från trädgården är favoriter.

Ditt bästa budgetbröllopstips?

– Var ute i god tid, förhandla priser och jämför leverantörer.

Hållbara bröllopstips?

– Det finns många fina vintage designbrudklänningar. När det gäller festen finns mycket att låna och hyra. Fokusera på lokala råvaror i säsong. Nu finns dessutom många 
bra ekoviner!

HÄR KAN DU KÖPA DIN EGEN BILJETT OCH LÄSA MER OM INSPIRATIONSKVÄLLEN >

Foto Shutterstock

(1)
(0)
Annons


Annons
Annons
För mode och beauty
i din inbox varje vecka
 

Annons

Laddar