Populärt: Hemma hosInredningsnyheterELLE Deco Design AwardsKöksinspirationPåskdekorationerPåskpyssel och DIY

Sandra Beijer visar upp nya inredningen i sovrummet – se bilderna

03 okt, 2022 
Sandra Beijer sovrum i lägenhet i gamla stan
Sandra Beijer flyttade till en charmig lägenhet i Gamla stan i Stockholm med sin familj och har både renoverat och inrett under året som gått. Nu visar hon upp resultatet i sovrummet. Här är allt du vill veta om inredningen!
Annons
Höstens stora inredningstrenderBrand logo
Höstens stora inredningstrender

För ett drygt år sedan gick ELLE-profilen Sandra Beijers och pojkvännen Björn Werners flyttlass till Gamla stan. Sandra flyttade då från sin Södermalmslägenhet där hon bott i sju år.

– Ärligt talat tycker jag att Gamla stan knappt gills som att flytta från Söder. Jag kommer till och med fortfarande ha samma lokaltidning, hehe. Men det känns skönt att röra på sig lite. Gamla stan är Stockholms hjärta och det är ett stenkast från både Söder och City, sa hon till ELLE inför flytten i augusti förra året.

Annons

Det var var kärlek vid första ögonkastet när Sandra gick på visning av den charmiga lägenheten, som ligger i ett hus från 1600-talet. Lägenheten har gamla trägolv som knarrar, sneda och vinda väggar och utanför sovrumsfönstret lyser en gatlampa om kvällarna.

– Det kändes bra i magen direkt när vi klev in där, sa hon till ELLE förra året.

Sandra Beijers sovrumsinredning i lägenheten i Gamla stan

Nu, ett drygt år sedan flytten och en graviditet samt bebis senare, börjar inredningen ta form. Sandra Beijer har tidigare delat bilder från familjens mysiga vardagsrum och nu har även sovrummet inretts precis så som de vill.

När de flyttade in hade sovrummet gråmålade väggar, blommig fondtapet och en skjutdörr i glas in till garderoben. På golvet låg ett golv som satts in på 90-talet. Ett år senare har sovrummet en helt ny känsla. Golvet är klätt med en ljusrosa heltäckningsmatta som ger en mysig känsla. Väggar och tak går i samma krämiga färg med en varmgul underton, vilket ytterligare förstärker den ombonade atmosfären.

Annons
Sandra Beijers sovrum med rosa heltäckningsmatta på golvet
Sovrummet har en romantisk och mysig känsla tack vare den varma färgen på väggarna och den mjuka mattan på golvet.
Sandra Beijers sovrum i lägenhet i gamla stan i stockholm
Gatlampan utanför fönstret sätter pricken över i:et i det här ombonade sovrummet.
Frame TV som tavla i Sandra Beijers sovrum
Tavla och tv i ett – och en dörr som målats i kontrasterande vinröd färg.
Annons

Sandra Beijer har även inrett med en mängd roliga inredningsdetaljer, som en polkagrisrandig 40-talslampa och en dörr målad i vinrött. På väggarna hänger personligt utvalda tavlor och både sängbord och sänggaveln har med smarta DIY-knep blivit unika och perfekta för just deras sovrum.

Annons