Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Hemma hosInredningsnyheterELLE Deco Design AwardsKöksinspirationPåskdekorationerPåskpyssel och DIY

13 snygga och trendiga detaljer att inreda badrummet med

14 apr, 2021 
Trendiga detaljer att inreda badrummet med
Ge badrummet lite extra kärlek! Vi tipsar om 13 trendiga detaljer, från färgstarka textilier till naturnära favoriter, som lyfter badrummet på nolltid.
Annons
5 inredningstrender 2021 – enligt våra danska favoriterBrand logo
5 inredningstrender 2021 – enligt våra danska favoriter

Våren är här för att stanna och vad är egentligen trevligare än att integrera ett årstidsskifte i heminredningen? Våren och sommarens badrumstrender 2021 präglas av en fortsatt avskalad och nedtonad färgpalett. Brunt och beige står i fokus, gärna med kontraster av svart.

Materialen är allra helst naturnära. Rotting fortsätter att dominera, med ljusare träslag som säsongens stora bubblare. För dig som vill bryta av med en färgklick är lavendellila och solgult mitt i prick.

Här är 13 snygga detaljer, från ombonade textilier till naturnära objekt, som lyfter badrummet:

Annons

1. Vävd förvaringskorg, Granit

Vävd förvaringskorg från Granit
Satsa på snygg och praktisk badrumsförvaring som samlar alla nödvändigheter på ett och samma ställe.

Lägg lite extra krut på förvaringen! Förvara både större och mindre objekt i Granits vävda förvaringskorg. Korgen är tillverkad av vass och majsstrå. Korgen passar perfekt i sig själv eller tillsammans med flera i samma, eller olika storlekar. Här kan du köpa den (reklamlänk).

2. Tandborsthållare i cement, House Doctor

Tandborsthållare i cement från House Doctor
Ge badrummet ett vassare intryck med detaljer i betong.

Tandborsthållare i industriell stil från House Doctor. Det danska varumärket har flera badrumsartiklar i betong, så ett hett tips är att addera flera detaljer i samma material i badrummet för en genomgående känsla. Här kan du köpa den (reklamlänk).

Annons

3. Beigefärgat duschdraperi, Åhléns

Beigefärgat duschdraperi från Åhléns
Investera i ett klassiskt duschdraperi i trendigt beige.

Ute efter ett nytt duschdraperi? Denna stilrena variant från Åhléns går i trendigt beige, en neutral kulör som håller säsong efter säsong. Dessutom är färgen tacksam att inreda med. Duschdraperiet är gjort i polyester och kommer i måttet 180x200 cm. Här kan du köpa den (reklamlänk).

4. Rödrosa badlakan, Marimekko

Rödrosa badlakan från Marimekko
Gillar du Unikko? Kombinera den med gästhandduk och handduk från samma serie.

Välkomna årets varma månader med festlig färg. Badhandduken Unikko, designad av Maija Isola för finska Marimekko, kommer i tjock frotté. Du kan även komplettera med gästhandduk och vanlig handduk i samma serie. Här kan du köpa den (reklamlänk).

Annons

5. Spegel med ljus träram, Designtorget

Spegel Milo med ljus träram från Designtorget
Björk är ett av flera träslag som är på uppsving – och bara förväntas bli trendigare framöver.

Skandinavisk design möter skandinaviska materialval. Spegeln Milo passar i hemmets alla rum, mycket tack vare sin enkla och tidlösa design. Träramen är gjord i FSC-märkt björk och är även certifierad av Svanen, Bra Miljöval och EU-Ecolabel. Här kan du köpa den (reklamlänk).

6. Grön soptunna, Granit

Grön soptunna från Granit
Ute efter en diskret färgklick i badrummet? Denna pedalhink är både snygg och praktisk.

Piffa upp soptunnan! Granits snygga och funktionella pedalhink är gjord i metall och kommer i en av säsongens kulörfavoriter, nämligen grönt. Hinken inuti kan du enkelt ta ut vid behov och rymmer 5 liter. Här kan du köpa den (reklamlänk).

Annons

7. Badborste av bokträ, Bürstenhaus Redecker

Badborste av bokträ från Burstenhaus Redecker
Badborsten går i trendigt ljust trä.

Badborsten har fått sig ett rejält lyft, mycket tack vare sina tydliga hälsofördelar. Att skrubba sig med denna är både perfekt för exfoliering av huden men också för att boosta blodcirkulationen. Denna är gjord i bokträ och tampicofibrer. Här kan du köpa den (reklamlänk).

8. Badrumsmatta i bomullsfrotté, Mille Notti

Badrumsmatta från Mille Notti
Addera svårslagen sommarkänsla med somriga färger i varma toner.

Maxa med färg! Få saker säger vår och sommar så mycket som färgstarka kulörer, allra helst i varma toner. Badrumsmattan Portofino kommer i en härlig solgul nyans och tillför mängder av sommarkänsla på nolltid. Gjord i stentvättad bomullsfrotté och kommer i flera färger, bland annat ljusgrönt. Här kan du köpa den (reklamlänk).

Annons

9. Handgjord vas, House Doctor

Handgjord svart vas från House Doctor
Inred med en eller flera vaser för ett genomtänkt arrangemang i badrummet.

Skapa en avkopplande och rofylld miljö med blommor och växter. På sistone har vi sett grönska ta allt mer plats i badrummet, en tendens som bara ser ut att växa framöver. Vasen Siliguri har en härligt rustik look som ger växterna en fin inramning. Varje vas är unik med varierande mönster och yta. Här kan du köpa den (reklamlänk).

10. Randig handduk, Hay

Randig handduk från Hay
Maritimt? Ja, tack! Ränderna är på uppsving, inte minst inom heminredningen.

2021 är året då de maritima influenserna smyger sig tillbaka på riktigt, framförallt i inredningsdetaljerna. Hays handduk Frotté Striped är gjord i en mjuk, välabsorberande bomull och passar perfekt hängandes i badrummet eller lagom till alla sommarens dopp. Amanda Borberg ligger bakom designen. Här kan du köpa den (reklamlänk).

Annons

11. Tvål med doft av citrongräs, L:a Bruket

Tvål med doft av citrongräs från Lilla Bruket
Addera sann vår- och sommarkänsla med en ekologisk tvål med doft av citron.

Väldoftande hand- och kroppstvål från L:a Bruket. Utöver den svårslagna doften av citrongräs är tvålen dessutom väldigt återfuktande, vilket är extra uppskattat i tider med handsprit. Innehåller 100 procent ekologiska och naturliga ingredienser. Här kan du köpa den (reklamlänk).

12. Badrumsmatta i lin och bomull, Designtorget

Badrumsmatta Linn från Designtorget
Lin- och bomullsblandningen är inte bara estetiskt snygg utan ser även till att mattan värmer.

Mysiga badrumsmattan Linn från Designtorget kommer i en varm beige kulör. Mattan är gjord i både lin och bomull, innehållande 50 procent av vardera. Materialet skapar inte bara en fluffig, värmande textur utan ger också naturliga skiftningar i mattan. Här kan du köpa den (reklamlänk).

Annons

13. Toapappershållare i ek och metall, Ferm Living

Toapappershållare från Ferm Living
Små detaljer gör stor skillnad! Toapappershållare i ek och kromad metall från Ferm Living.

Alla detaljer gör skillnad! Satsa på en minimalistisk och stilren toapappershållare som enkelt integreras i inredningen. Denna variant från danska Ferm Living är gjord av ek och kromad metall och passar perfekt i alla badrum. Här kan du köpa den (reklamlänk).

Annons