Annons

Annons

9 stora hårtrender att ha koll på våren 2016Det var kontrasternas säsong i Paris, Milano, New York och London. Modellerna intog catwalken under modeveckorna i allt från hel-snaggat till glamourlockar. ELLEs skönhetsredaktör Emma Unckel ger dig de 9 viktigaste hårtrenderna inför vårsäsongen 2016.

Dags för det stora klippet? Eller är du bara intresserad av att testa en ny frisyr? ELLE listar trenderna att inspireras av denna säsong.

Flätor regerade hos både Valentino och Louis Vuitton och Va-va voom lockar à la 70-talet var inspirationen hos Diane Von Furstenberg. Vi kan heller inte motstå modellen Ruth Bell coola snagg!

– En av mina personliga favoritfrisyrer hittar du hos Fendi. Hårstylisten Sam McKnight pinnade upp modellernas hår till en nätt page vilket är rätt enkelt att göra själv och så slipper du klippa håret. Sen kan jag inte låta bli att fascineras över att ALLA modellerna gick med på att låta hårstylisten Guido Palau klippa till en liten ”bebislugg” på dom till Pradas visning. Coolt, men inte den mest lättburna frissan en tisdag på jobbet. Då förstår ni vilken tyngd både Guido och Muccia Prada har i modevärlden, säger ELLEs skönhetsredaktör, Emma Unckel.

Klicka dig igenom bildspelet för att se frisyrerna att ha koll på våren 2016.

Läs också: 9 skönhetsknep alla lata personer borde skriva upp

9
Visa bildspel

/
...
Visa mer

Foto: Imaxtree

(82)
(0)
Annons


Annons


Annons
För mode och beauty
i din inbox varje vecka
 
Annons

Laddar