Annons

Annons

9 inspirerande bilder till vinterbröllopetSommarbröllop i all ära, men en vigsel i december med snökristaller på marken och stjärnklar himmel är nog så romantiskt.

Har ni planerat att gifta er under vinterhalvåret? Grattis! Vintern är en underbar tid för bröllop och tvärtemot vad många tror så är det enkelt att skapa en riktig sagofest under denna säsong.

9 inspirerande bilder till vinterbröllopet:

Kristallklar midvinternattsdröm. En stor och ljus lokal blir enkelt en illusion av en isskapelse med hjälp av dekorationer i glas och många ljuskällor.

Annons
Gilla ELLE på Facebook

Dela ut tomtebloss! Och ange ett klockslag då alla ska samlas. Det blir garanterat vackra bilder.

Via: Flickr

Via: Flickr

Inspireras av snön och inred i vitt. Använd vit sprayfärg och spraya grenar, kottar och stenar. Dekorera med mängder av ljusslingor, vita blommor och ljuslyktor.

Via: hative

Via: hative

Glöm inte bröllopstårtan! En bröllopstårta i ljusgrå, vitt och silver – kan det bli mer elegant? Små pärlor, vita snöflingor i socker och kulor i pärlemor gör sig fint som dekoration.

För att få till den där härliga höst- och vinterkänslan kan du enkelt addera en grankvist eller ett mörkt bär i fördrinken. Färger som mörkröd, orange och mörkgrönt är riktigt höstiga (tänk whiskey och likörer).

Ljuslyktor utomhus skapar rätt stämning. När mörkret faller, vilket det gör tidigt här i Sverige, skapar ni en romantisk stämning med hjälp av flertalet ljuslyktor som samlas på en och samma plats eller som lyser upp en stig.

Använd gamla flaskor som ljusstakar. Ett enkelt och plånboksvänligt tips som blir riktigt tjusigt. Lägg flaskorna i varmt vatten ett tag och dra sedan bort etiketten. För bäst effekt låter du 2-3 stearinljus brinna i ljusstaken innan bröllopsdagen, då blir flaskorna täcka med stearin och det känns med ombonat.

Ös på med romantik! En rolig detalj är att sätta upp en mistel ovanför en dörrpost och låta gästerna kyssas där under.

Ha vigseln utomhus – fast inte riktigt. Ett partytält med värme eller ett uterum med glasväggar så att den snötäcka miljön ramar in vigseln ger precis rätt stämning. Dekorera med granris, vita tyger och levande ljus i höga behållare.

 

(630)
(0)
Annons


Annons
Annons
För mode och beauty
i din inbox varje vecka
 
 

Annons

Laddar