8 sheetmasks för extra glow i vinter

Sheetmasks i vinter
Trött och glåmig vinterhy? No more! ELLE listar budgetvänliga sheetmask som gör huden strålande och ger dig glow!
Annons
Artikeln innehåller reklamlänkar – läs mer här >

Sheetmasks är inte bara ett effektivt sätt att behandla huden, utan också ett budgetvänligt alternativ. Eftersom sheetmasks oftast bara kan användas en gång har de också en prislapp som är anpassat därefter. Det betyder att du kan unna dig en glowig ansiktsbehandling hemma – för under 50-lappen!

Annons

Här är åtta sheetmasks som ger trött hy glow.

1. Guldmask med bigift

Guldmask som också innehåller bigift – något som är mycket bättre för huden än vad det låter. Bigiftet i kombination med guldet hjälper huden att öka kollagenproduktionen. För ett magiskt glow, från Mitomo. Här kan du köpa masken!  (reklamlänk via Adtraction)

Annons

2. Exfolierande sheetmask

Exfolierande sheetmask som innehåller superingrediensen AHA-syra. Tar bort döda hudceller och gör att trött och tråkig hy får tillbaka sitt lyster. Från Pixi. Här kan du köpa produkten! (reklamlänk via Adtraction)

3. Återfuktande sheetmask med jordgubb

Annons

Återfuktande mask med jordgubb som också hjälper till att jämna ut hudtonen. Jordgubb ger huden en vitaminboost som ger nytt liv till vintertrött hud. Från Holika Holika. Här kan du köpa produkten!  (reklamlänk via Adtraction)

4. Återfuktande sheetmask med hyaluronsyra

Intensivt återfuktande sheetmask som passar dig med extra torr hud. Innehåller bland annat den fuktboostande ingrediensen hyaluronsyra för ett effektivt resultat. Passar lika bra att lägga innan festen som innan läggdags. Från MASQ+. Här kan du köpa masken!  (reklamlänk via Adtraction)

Annons

5. Sheetmask med pärlextrakt

Mask som innehåller pärlextrakt för ett extra glowigt resultat. De skonsamma ingredienserna gör att masken även passar den känsligaste av hy. Från Tony Moly. Finns att köpa här!  (reklamlänk via Adtraction)

6. Sheetmask med uppstramande effekt

Annons

Mask som, förutom att ge lyster, också har en uppstramande effekt. En sheetmask som jobbar på att bygga upp hudens naturlig fuktbarriär. Från Missha. Finns att köpa här!  (reklamlänk via Adtraction)

7. Sheetmask med honungsextrakt

Sheetmask som både innehåller pärlextrakt och hyaluronsyra för ett fuktgivande och lysterboostande resultat. Honungsextraktet som masken också innehåller gör den extra fuktgivande. Här kan du köpa den (reklamlänk via Adtraction) !

8. Sheetmask med snigelslem

I den här masken hittar vi den populära sydkoreanska ingrediensen snigelslem. Snigelslem är en av de mest återfuktande ingredienserna som går att hitta i hudvård. Därför är denna mask en riktig intensiv fuktgivare till trött hy. Från Skin 79. Här kan du köpa produkten! (reklamlänk via Adtraction)

Dela på:

Annons
 

SENASTE VIDEOKLIPPEN FRÅN ELLE:

Laddar