Annons

Annons

7 anledningar till varför sex är bättre med någon du älskarBättre kommunikation, tillit och kontakt. Att ha sex med någon du älskar är det bästa.

Sex är härligt, underbart och lustfyllt. Dessutom finns det flera hälsofördelar. Du blir mindre stressad, du sover bättre och du håller dig frisk längre.

Vissa föredrar korta, ytliga relationer framför långa, mer seriösa förhållanden. Det är upp till var och en men de allra flesta av oss kan konstatera att sex med någon du älskar innebär också att sexet avancerar till en högre nivå.

Annons

Här är sju anledningar till varför sex med någon du älskar är bättre än en ytlig kontakt:

1. Ni kommunicerar bättre

Kommunikation är nyckeln till allt. När ni känner varandra kan ni kommunicera bättre vilket leder till att ni har lättare att beskriva och berätta för varandra vad den andra vill ha i sängen.

2. Ni känner till varandras kroppar

Du vet precis vilka erogena zoner hen har, hur din partner rör sig och hur era kroppar synkar som bäst. Ni känner helt enkelt till varandras manualer.

3. Båda två ska njuta – och få orgasm

I en ytlig relation kan sexet ofta vara självcentrerat och båda kanske fokuserar mer på sin egen njutning än den andras. Älskar ni varandra är ni lika måna om att den andra ska njuta fullt ut och inte bara den ena. När båda två anstränger sig för att den andra ska njuta blir sexet dubbelt så bra.

4. Ni litar på varandra

Litar ni på varandra så vågar ni också ställa krav, utforska nya saker och berätta för varandra vad ni gillar. Allt bidrar till att sexet bara blir bättre.

5. Myset efteråt blir mycket bättre

Eftersom ni älskar varandra är myset efteråt bara en förlängning av sexet och inte något som kan kännas som ett måste vid korta relationer.

6. Det måste inte vara perfekt

Troligtvis har ni redan haft sex ett antal gånger där resultatet har varit allt från ”Wow!” till ”Nja…”. Men det är närheten med din partner som känns så speciell vilket också gör att sexet inte måste vara perfekt alla gånger.

7. … Men det är också lättare att göra det perfekt

Eftersom ni faktiskt älskar varandra och ser sex som en fundamental del i er relation som båda mår bra av.

LÄS OCKSÅ:

Har du ont av sex? Här är 9 anledningar

Sugen på sex? Då biter myggen dig!

5 saker som händer när du slutar ha sex

(70)
(0)
Annons

Annons


Annons
Annons
För mode och beauty
i din inbox varje vecka
 

Annons

Laddar