Annons

Annons

5 tecken på att din sommarflört kommer hålla i höst



Gått och blivit kär i sommar? Sugen på att fortsätta träffa din dejt? Här är tecken på att din sommarflört kan komma att hålla även i höst.

Många ser sin sommarflört som en härlig detalj under semestern och förväntar sig inte ett stadigt förhållande med personen – och det är inget fel med det. Men ibland hoppas man kanske att kärleken inte ska slockna när temperaturen sjunker och skoluppgifter och möten på jobbet fyller dagarna.

Annons

Här följer fem tecken på att din sommarflört kan hålla även i höst – och kanske till och med längre än så.

1. Ni prioriterar varandra

Ni söker er inte till varandra bara för att slippa vara singlar under sommaren, utan prioriterar varandra och är engagerade i att utveckla er relation. Gör din flört däremot sällan tid för dig i schemat och umgås med sina vänner varje dag istället, kanske hen inte är riktigt lika intresserad som du.

2. Hen kommer ihåg detaljer

Allt behöver dock inte handla om att prioritera dig först. Även små saker som att din sommarflört kommer ihåg saker du berättat och detaljer om dig är tecken på att hen verkligen är intresserad av dig.

3. Era vänner gillar varandra

Det är inte bara du och din dejt som har mycket gemensamt – det har även era vänner. Ni har träffat varandras vänner och de hänger gärna ihop med både er och varandra.

4. Din flört säger ”vi”

Ett säkert tecken på att personen du dejtar tänker på er som ett par är att hen använder ordet ”vi”. Din flört kanske inte säger det direkt till dig, men kan använda ordet i telefon med en kompis eller familjemedlem.

5. Ni pratar om framtiden

Smyger framtidsplaner och drömmar in sig i era konversationer? Kanske konstaterar ni att ni måste åka någonstans tillsammans? Om ni pratar om framtiden och har framtidsplaner som går ihop, oavsett om ni vill resa världen runt, skaffa barn eller flytta till Berlin, har ni goda chanser att hålla ihop även i höst.

Källa: Elite Daily, Bustle
Foto: IBL

(9)
(0)
Annons


Annons
Annons
För mode och beauty
i din inbox varje vecka
 
 

Annons

Laddar