13 veganska julklappar till den som älskar skönhet

Veganska julklappar beauty
Har du svårt att komma på vad du ska ge bort i julklapp eller vet du inte själv vad du önskar dig? Här tipsar vi om 13 julklappar till den skönhetsintresserade personen – som dessutom är helt veganska.
Annons
Artikeln innehåller reklamlänkar – läs mer här >

Oavsett om du är en av de som började spela julmusik redan i september eller om du har strikta regler kring när det är okej att omfamna sin inre julglädje, så är julen på ingång. Om du också tänker att det kan vara bra att vara ute i god tid för en gångs skull, eller om du vill hitta inspiration till vad du själv ska önska dig i julklapp har vi samlat lite tips här.

Annons

Nedan hittar du nämligen 13 julklappar till den skönhetsintresserade personen i ditt liv. Som dessutom är helt veganska! Scrolla ner för att hitta din favorit.

13 veganska beautyklappar

Setting spray som är vegansk

Annons

Setting spray som ska fixera sminket och ge ett återfuktande resultat på en hy med eller utan smink. Passar den som gillar doften av vanilj och kokos. Produkten kommer från Anastasia och här kan du köpa det (reklamlänk via Adtraction) .

Ögonskuggspalett som är veganskÖgonskuggspalett med fyra färger som ska vara lätt att jobba med, från Indy Beauty. Här kan du köpa den (reklamlänk via Adtraction) .

Läppglans i olika färger som är veganskaLäppglans med mjukgörande egenskaper som finns i en rad olika färger, från Smith & Cult. Här kan du köpa det (reklamlänk via Adtraction) .

Annons

Pixi smink kit för dig som gillar glow, helt veganskLystergivande smink-kit för den som älskar glow. Boxen innehåller en glow booster, finish powder och ett läppglans i färgen Sheer Rose, från Pixi. Här kan du köpa det (reklamlänk via Adtraction) .

Primer från ole HenriksenMakeup-primer som innehåller c-vitamin och ska ge huden lyster. Passar en hy som behöver hjälp med att reducera synliga ålderstecken samtidigt som produkten ska vårda huden, från Ole Henriksen. Här kan du köpa den (reklamlänk via Adtraction) .

Veganska skönhetsprodukter

Serum som passar en mogen hy då den ska hjälpa till att bekämpa ålderstecken, från The Ordinary. Här kan du köpa det (reklamlänk via Adtraction) .

Annons

Vegansk julklapp med fem produkter

Ask med sju olika beautyprodukter för den som är intresserad av hudvård. Boxen innehåller en duschgel, tvål, fotmask, handkräm, body lotion, badsalt och ett doftljus, från MON SUN. Här kan du köpa den (reklamlänk via Adtraction) .

Paste till håret som ger fyllighet och glans

Paste till håret som ska ge fyllighet och glans till både långt och kort hår, från Maria Nila. Här kan du köpa den (reklamlänk via Adtraction) .

Annons

Schampo och balsam från Ida WargSchampo och balsam som ska vara stärkande och återfuktande för håret, IDA WARG. Här kan du köpa schampo (reklamlänk via Adtraction) . Här kan du köpa balsam (reklamlänk via Adtraction) .

Vegansk olja får hår och kroppMjukgörande olja som innehåller naturliga ingredienser som kan användas både till håret och kroppen, från WeDo. Här kan du köpa den (reklamlänk via Adtraction) .

Läppskrubb som är veganskLäppskrubb innehållande sheasmör som ska verka mjukgörande för läpparna, från Ecooking. Här kan du köpa det (reklamlänk via Adtraction) .

Make-up remover från Indy Beauty

Annons

Oljefri make-up remover utan doft, från Indy Beauty. Här kan du köpa den (reklamlänk via Adtraction) .

Deodorant för känslig hud som är vegansk

Unisex deodorant som innehåller vårdande ingredienser och passar en känslig hud, från Eco By Sonya. Här kan du köpa den (reklamlänk via Adtraction) .

Julklappstips! Gör ett litet kit och slå in flera presenter tillsammans i cellofanpapper, avsluta sedan med en liten rosett. Det blir både personligt och fint att lägga under granen.

Läs mer: 

Dela på:

Annons
 

SENASTE VIDEOKLIPPEN FRÅN ELLE:

Laddar