Annons

Annons

10 trendiga resmål att besöka 2017Funderar du över vilket resmål du ska välja inför nästa år? Här är världens tio trendigaste länder inför 2017.

Lonely Planet har listat de tio trendigaste resmålen under 2017. På listan är bland annat vårt grannland Finland, vackra Oman och natursköna Etiopien med. Se alla platser placerade i topp här.

1. Kanada

Kanada har ökat sin trendfaktor efter att Justin Trudeau, landets premiärminister, kom till makten. Med en förhållandevis svag valuta som pressar priserna och en stor mat- och vinkultur finns det mycket att uppleva som turist.

Annons
Gilla ELLE på Facebook

trendiga-resmal-kanada

2. Colombia

Landets vibrerande mix av olika kulturer och den vackra naturen gör Colombia till ett riktigt trendigt resmål 2017.

trendiga-resmal-colombia

3. Finland

År 2017 firar vårt vackra grannland 100 år som självständigt land, något som givetvis uppmärksammas och firas på olika sätt runt om i landet. Finland är även värdland för världsmästerskapen i konståkning och skidor under nästa år vilket säkert bidra till en ökad turism.

trendiga-resmal-finland

4. Dominica

Dominica säger man har bevarat sin historia bäst av de karibiska öarna. När andra öar lockar turister med sina vita paradisstränder har Dominica med sina stenstränder fått vara relativt orörd.

trendiga-resmal-nepal

5. Nepal

Efter den stora jordbävningen 2015 förstördes en stor del av landet. Nepal är fortfarande ett otroligt vackert och fascinerade land men behöver komma på fötterna igen efter katastrofen. Genom att besöka landet stödjer du både kulturen, folket och hjälper på så vis landet att bli vad det en gång var.

nepal-trendiga-resmal

6. Bermuda

Under 2017 har Bermuda värdskapet för America’s Cup. Och med enbart två timmars båtfärd från North Carolina, en paradisliknande miljö och varma vindar kvalar Bermuda in på plats nummer 6.

trendiga-resmal-

7. Mongoliet

Under 2017 kommer det exklusiva hotellet Shangri-La vara färdigbyggt. Och med sina 290 rum och IMAX-bio har bygget kostat 500 miljoner dollar. Mongoliet har blivit ett fantastiskt vattenhål för såväl stadsliv som naturnära upplevelser och det är just därför man har valt landet som ett av de trendigaste resmålen 2017.

trendiga-resmal-ett

8. Oman

Oman ett land att räkna med. Under 2017 kommer Majarat Oman, en gigantisk temapark för familjer, att stå klar och den förväntas bli rejält populär.

trendiga-resmal-tva

9. Burma

När den första demokratiskt valda regeringen började styra landet kunde man på allvar att se en ljus framtid för Burma. I Burma blåser förändringarnas vindar och nu när det hemlighetsfulla landet är redo att ta emot gäster finns det möjlighet att se en del av det forna Asien som inte kommer att vara bevarad allt för länge till.

resmal-trend

10. Etiopien

Etiopien är ett unikt land som bland annat har sin egen kalender med tretton månader istället för tolv (!). Maten, kaffet och kyrkorna är i en stil för sig och naturen är hisnande. Här besöker du gamla kloster och kyrkor, tittar på exotiska djur och upplever en miljö du aldrig sett tidigare.

trendigt

LÄS OCKSÅ:

SÅ HÄRLIG BLIR VÅREN 2017 PÅ H&M HOME

SÅ PACKAR DU SMARTAST INFÖR SEMESTERN

12 HOTELLRUM INSPIRERADE AV MODEDESIGNERS

(115)
(0)
Annons


Annons
Annons
För mode och beauty
i din inbox varje vecka
 

Annons

Laddar