Annons

Annons

Välkommen på trendspaningskväll med ELLE – köp din biljett nu!Efter vårens slutsålda event i Göteborg är ELLE Trendspaning tillbaka i Stockholm i höst. Ta chansen att uppleva ELLE live och mingla med redaktionen. Säkra din plats till höstens mest inspirerande kväll redan i dag!

Vilka är de viktigaste trenderna inom mode, skönhet och inredning? Det har ELLE och ELLE Decoration koll på. Välkommen på en härlig kväll med trendspaningar med ELLEs modechef och chefredaktör Cia Jansson, skönhetsredaktören och ELLE-bloggaren Emma Unckel, beautybloggaren och podcastaren Kakan Hermansson, ELLE Decorations chefredaktör Svante Öquist plus hemliga gäster.

Annons

Dörrarna öppnar 17:30 och då serveras mingelmat och ett glas vin. Programmet på scen äger rum kl 18.30–21.00, inklusive en kort paus, då kaffe och kaka serveras. Efter programmet är du välkommen att mingla med oss på redaktionen, träffa andra läsare och njuta av ett glas vin med tilltugg (som ingår i biljettpriset). I pausen har du också möjlighet att shoppa utvalda produkter. Och självklart får alla en utvald goodiebag av ELLE med sig hem!

När: 20 september 2017.
Var: Nalen i Stockholm.
Tid: 17:30-21:00. Vi öppnar dörrarna 17:30 och bjuder då på mingelmat plus 1 glas vin/alkoholfritt.
Pris: Prenumerant: 395 kr. Ej prenumerant: 495 kr.

Köp din biljett i ELLEs shop: www.allermediashop.se

*Serviceavgift tillkommer. Först till kvarn gäller.

(0)
(0)
Annons


Annons
Annons
För mode och beauty
i din inbox varje vecka
Annons

Laddar