Annons

Annons

Så smaksätter du sommarens fräschaste champagnedrinkChampagne passar utmärkt att blanda drinkar med, speciellt på sommaren när man vill ha något uppfriskande. Veuve Clicquot har därför lanserat Rich Collection.

Champagnehuset Veuve Clicquot, även kallad Gula Änkan, har tillsammans med en professionell mixolog skapat två sorters champagne, speciellt framtagna för att kombineras med is och olika smaksättningar. Rich var först ut och nu lanseras Rich Rosé, en roséchampagne med mycket sötma och toner av röda frukter

Annons

– Det känns roligt att lansera Rich Rosé nu inför sommaren. Det kan inte bli mycket bättre än roséchampagne i ett stort glas med is och färsk frukt. Den är perfekt till sommarens fester och utflykter, och jag tror att den kommer uppskattas av många, säger Linda Hellman, Brand Manager Veuve Clicquot Sverige.

Gör så här:

För att förstärka och lyfta fram smakerna av champagnen ska man servera den i ett stort vinglas med is och utvalda ingredienser. Här kommer några tips, men experimentera gärna själv med dina favoritsmaker

Tips på smaksättning:

Fruktig drink: grapefrukt och ananas.
Fräsch drink: lime och ingefära.
Elegant drink: te (till exempel Earl Grey).

Veuve Clicquot Rich Rosé kostar 500 kr och finns att beställa via Systembolagets privatimport.

Champagnedrinkar med Veuve Clicquot Rich Collection.

Champagnedrinkar med Veuve Clicquot Rich Collection.

(159)
(0)

Planera ditt bröllop med hjälp av vår kurs!

Ert bröllop är en av era finaste dagar. Den här kursen ser till att den blir precis som ni vill ha den. Kursen ser till att ni inte glömmer något och att ni gör allt i god tid. Dessutom guidar den er och ger er massor av råd och tips under tiden.

Kursen är uppdelad i nio dejter som ni kan ha när ni vill och har tid.

Just nu kostar kursen endast 499 kronor – läs mer och börja direkt här!

Annons


Annons
Annons
För mode och beauty
i din inbox varje vecka
 
 
Annons

Laddar