Annons

Annons

Rösta fram vinnaren till Årets look!  

Rösta fram den person som du tycker ska vinna Årets look på ELLE-galan – och vinn beautykit från L´Oréal Paris. 

På ELLE-galan 2017 delar vi ut priset Årets look i samarbete med L’Oréal Paris. I år vill vi ha Er hjälp med att rösta fram vinnaren.

ELLE och L´Oréal Paris har utsett fyra finalister som vi vill att ni plockar ut en vinnare bland. Den som har flest röster den 5 januari kl 12.00 är den slutliga vinnaren. Röstningen är anonym och vinnare avslöjas och presenteras på galan den 13 januari.

Fyll i namn, telefonnummer och mejladress nedan så vi kan kontakta dig om du vinner. Och glöm inte att välja din favorit-look – det är så du tävlar. Röstningen pågår till och med den 5 januari.

Bland er som röstar kommer vi att utse en vinnare som får en goodiebag fullspäckad med allt du kan tänkas behöva i makeupväg. Kitet innehåller alla L’Oréal Paris favoriter, en blandning av klassiker och pinfärska nyheter: primer, concealer, foundations, rouge, eyeliners, ögonskuggor, läppstift, nagellack, brynprodukter, mascara och setting spray. Värde på kitet är 3 000 kr.

ÅRETS NOMINERADE ÄR:

 

ELIZABETH & VICTORIA LEJONHJÄRTA

lejonhjarta

 

BIANCA INGROSSO

Bianca Ingrosso

 

VANESSA FALK

vanessa falk

 

NIKKI AMINI

Idol. Säsong XII. 2016. Nikki Amini.

OBS! Endast EN röst från samma enhet kommer att räknas. När den slutgiltiga sammanställningen görs kommer alla eventuella dubbelröster filtreras bort. 

RÖSTA OCH TÄVLA HÄR:

 

logo_loreal_makeup_designer_paris_n100 copy

(223)
(0)
  
Annons

Annons

Laddar