Annons

Annons

Prinsessan Madeleine i exklusiv intervju i ELLETidigare i år träffades ELLEs chefredaktör Hermine Coyet Ohlén och Prinsessan Madeleine för en intervju. På tisdag (22 oktober) kommer novembernumret med intervjun och Prinsessan Madeleine på omslaget ut i butikerna. Men redan i dag visar vi de fem (!) omslagen här på elle.se.

Annons

I vårt elva sidor långa reportage med unika bilder exklusivt tagna för ELLE berättar Prinsessan Madeleine om balansen mellan offentligheten och privatlivet, om den nya rörelsen inom hjälporganisationen Childhood: Thankyou.org, om kärleken till Chris och – för första gången i en längre intervju – om bebisen hon väntar.

– Mitt arbete för Childhood har gett mig nya perspektiv på livet. Det har lärt mig att kontrollera mina känslor. Att vända upprördhet och frustration till positiv energi, säger Prinsessan Madeleine i intervjun och berättar om de starka möten hon har haft under sitt arbete med unga som utsatts för våld eller vanvård.

Rörelsen Thankyou.org, vänder sig till just unga och går ut på att man skickar en sång till någon som betytt mycket för en via Spotify. Det är en världsomspännande rörelse som är under uppbyggnad och Prinsessan Madeleine är projektledare och eldsjäl. Läs mer om det och skicka din egen sång här.

I vår artikel berättar Prinsessan Madeleine för första gången om hur det känns att vara med barn, om nya planer och om vikten att vara snäll mot sig själv:

– Det är fascinerande att läsa om allt som händer i kroppen när man är gravid.

I nya ELLE finns även ett unikt bildreportage av fotograf Marcus Ohlsson och ELLEs Creative Director Cia Jansson. Den enda bilden som hittills visats kan du se här.

Att gå på exklusiva välgörenhetsevent för att dra in pengar till rörelsen ingår i Prinsessan Madeleines vardagsliv:

– Galaklänningar och höga klackar är en del av arbetsuniformen, säger Madeleine till ELLE.

Se några av våra omslag nedan. Det första omslaget i färg är det som säljs i butikerna (med start tisdag 22 oktober). De övriga är exklusivt framtagna för våra prenumeranter.

ELLE-11-2013-1

ELLE-11-2013-4

ELLE-11-2013-5

Foto Marcus Ohlsson

Känner du dig stressad? Lär dig hantera din stress med ny digital kurs!

Lär dig hantera din stress genom webbkursen "Stressa mindre - lev mer"!

Allt fler människor blir sjuka av stress – och kvinnor är extra utsatta. Det vill vi ändra på! Därför erbjuder ELLE nu i samarbete med MåBra en praktisk webb- och mobilguide med verktyg som motverkar stress och utbrändhet.

Metoderna och råden som används har vetenskapligt bevisad effekt. De utgår från ett helhetsperspektiv – det vill säga hur vi tar hand om våra tankar, känslor och vår kropp.

"Stressa mindre – lev mer" är fantastiskt bra! Jag har precis varit väldigt stressad i jobbet, men tack vare denna kurs har jag bromsat i tid, innan det gått för långt”

Therese Lennartsson, Helsingborg, kursdeltagare.

”Jag tycker att kursen är väldigt bra! Jag har rekommenderat den till flera av mina patienter."

Andy Smith, fysioterapeut på Ekeby hälsocenter, Uppsala.

Du får bland annat:

  • Hjälp att känna igen och hantera stress
  • Insikt om dina egna stressbeteenden och triggers
  • Konkreta råd som hjälper dig bryta stressmönstret
  • Övningar i andning, mindfulness och acceptans
  • Övningar i meditation och kroppskännedom
  • Djupavslappning före läggdags
  • Video med yinyogapass som släpper spänningar
  • Video med stretch som mjukar upp stressade muskler

Just nu endast 199 kronor – läs mer och börja direkt här!

(47)
(0)
Annons


Annons
Annons
För mode och beauty
i din inbox varje vecka
 
 
Annons

Laddar