Annons

Annons

Nu lanseras The Yolli Waffle – bubbelvåfflor fyllda med ekologisk yoghurtglassDet svenska yoghurtglassföretaget Yollibox teamar upp med trendkänsliga Haymarket och cafét Gretas i ett nytt pop-up koncept: bubbelvåfflor fyllda med ekologisk yoghurtglass och hemmagjorda toppings.

Lagom till midsommarveckan rullas den rosa glassvagnen ut på Haymarkets uteservering. Tillsammans med cafét Gretas lanserar Yollibox The Yolli Waffle; ett kombinerat yoghurtglass- och våffelkoncept i härlig retrostil.

LÄS OCKSÅ: HÄR ÖPPNAR RESTAURANGEN SOM BARA SERVERAR AMERIKANSKA PANNKAKOR

– Vi har under en längre tid letat efter ett sätt att göra Yollibox ännu mer tillgängligt, särskilt under sommaren och on-the-go. Att få möjligheten att göra detta tillsammans med Haymarket är en dröm. Vi båda värnar om kvalitet och visste från start att vi ville göra något med det där lilla extra, säger Sofie Stenmark, Creative Director på Yollibox.

Annons

Smakerna som finns att tillgå är kokos, choklad, mango, jordnötssmör och den speciellt för sommaren framtagna smaken Pinã Colada. Alla glassar består till 70 procent av yoghurt och är smaksatta med riktiga frukter, bär, nötter och kakao och innehåller inga konstgjorda sötningsmedel, färgämnen eller aromer. Tillsammans med en bubbelvåffla och toppings i form av violsocker, frystorkade hallon, karamelliserade popcorn och olika såser skapas en gedigen glasstrut.

– Vi kommer att variera toppingalternativen under sommaren men i regel består menyn av tre olika kombinationer. För oss handlar det om att skapa en spännande smakupplevelse och att överraska våra gäster, säger Daniel Hermansson, Food & Beverage Manager på Haymarket.

Konceptet finns hos Haymarket hela sommaren och öppettiderna varierar beroende på väder. Den generella regeln är att är det sol finns det glass.

Känner du dig stressad? Lär dig hantera din stress med ny digital kurs!

Lär dig hantera din stress genom webbkursen "Stressa mindre - lev mer"!

Allt fler människor blir sjuka av stress – och kvinnor är extra utsatta. Det vill vi ändra på! Därför erbjuder ELLE nu i samarbete med MåBra en praktisk webb- och mobilguide med verktyg som motverkar stress och utbrändhet.

Metoderna och råden som används har vetenskapligt bevisad effekt. De utgår från ett helhetsperspektiv – det vill säga hur vi tar hand om våra tankar, känslor och vår kropp.

"Stressa mindre – lev mer" är fantastiskt bra! Jag har precis varit väldigt stressad i jobbet, men tack vare denna kurs har jag bromsat i tid, innan det gått för långt”

Therese Lennartsson, Helsingborg, kursdeltagare.

”Jag tycker att kursen är väldigt bra! Jag har rekommenderat den till flera av mina patienter."

Andy Smith, fysioterapeut på Ekeby hälsocenter, Uppsala.

Du får bland annat:

  • Hjälp att känna igen och hantera stress
  • Insikt om dina egna stressbeteenden och triggers
  • Konkreta råd som hjälper dig bryta stressmönstret
  • Övningar i andning, mindfulness och acceptans
  • Övningar i meditation och kroppskännedom
  • Djupavslappning före läggdags
  • Video med yinyogapass som släpper spänningar
  • Video med stretch som mjukar upp stressade muskler

Just nu endast 199 kronor – läs mer och börja direkt här!

(471)
(0)
Annons


Annons
Annons
För mode och beauty
i din inbox varje vecka
Annons

Laddar