ANNONSSAMARBETE MED HBO MAX

Lyxig sommarbrunch inför säsong 2 av And Just Like That… – här är bilderna!

20 jun, 2023 
And Just Like That Sex And The City brunch ELLE premiär
ELLE bjöd in till en exklusiv sommarbrunch bland Stockholms takåsar – allt för att peppa inför säsong två av And Just Like That… Här är bilderna från det himmelska eventet!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!

Sommarvärme, lyxig brunch och Stockholms bästa takterass – så valde vi på ELLE att fira den nya säsongen av And Just Like That…, som har premiär den 22 juni på HBO Max. Och att Sex And The City fyller hela 25 år i år gjorde inte anledningen att fira mindre – här kan du se bilderna från eventet!

And Just Like That Sex And The City brunch ELLE premiär Stockholm event sommar

På ELLE älskar vi allt som rör Sex and the City-universumet, så peppen inför säsong 2 av And Just Like That… är total. För att höja peppen ytterligare bjöds det in ELLE-profiler och andra favoritkreatörer och -personer till en exklusiv sommarbrunch á la New York City. En så härlig och inspirerande brunch i soliga Stockholm.

Markiz Tainton och Malin Gramer.
Caroline Winberg.
Helle Schunnesson och Cia Jansson.

ELLEs chefredaktör Cia Jansson och ELLEs redaktionschef Helle Schunnesson stod för inbjudan och var brunchens värdinnor.

Kristina "Keyyo" Petrushina.

Den klassiska Carrie-cocktailen serverades iskall och det bjöds även på INVIVO x SJP, Sarah Jessica Parkers eget vita vin.

Brunchen bjöd på allt från lyxiga mackor och söta cupcakes till smoothies och färsk frukt.

Klara Doktorow, Ammie Bramme Sey och Linnea Henriksson.
Caroline Mac.
Fanna Ndow Norrby och Amie Bramme Sey.

Tack till HBO Max och alla gäster som ville peppa inför premiären av den nya säsongen av And Just Like That… med oss på ELLE!

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥