Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

Rihanna har blivit mamma igen

22 aug, 2023 
AvLinda Strömbäck
Rihanna och Asap Rocky
I februari avslöjade Rihanna att hon och ASAP Rocky väntar sitt andra barn ihop, och nu har parets bebis äntligen kommit, avslöjar TMZ.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Rihanna väntar sitt andra barn - avslöjades under Super Bowl 2023Brand logo
Rihanna väntar sitt andra barn - avslöjades under Super Bowl 2023

Det var på Super Bowl tidigare i år som Rihanna klev upp på scen och avslöjade att hon väntade barn. Från sin röda jumpsuit stack det nämligen ut en liten babybula som artisten la sin hand på under framträdandet, och Rihannas representant bekräftade även senare att stjärnan var gravid. Nyheten kom nio månader efter att Rihanna och ASAP Rocky välkomnat sin första son RZA, i maj 2022, och nu har kändisparet blivit föräldrar igen, bekräftar People.

Rihanna om andra graviditeten

På Met-galan tidigare i år, öppnade Rihanna upp om sin andra graviditet och berättade att den varit väldigt annorlunda från den första.

Annons

– Inga cravings och massor av illamående. Allt är helt annorlunda, men jag njuter ändå, berättade Rihanna för Entertainment tonight.

– Jag mår bra och jag känner mig energisk.

Rihanna och Asap Rocky har fått sitt andra barn

Och nu ska Rihanna och ASAP Rocky välkomnat sin andra bebis.

TMZ var först med att avslöja nyheten att stjärnparet blivit föräldrar igen. Paret ska ha välkomnat en son den 3 augusti i Los Angeles, och enligt en källa till sajten ska barnets namn börja på R, precis som sin storebror.

Stort grattis Rihanna och ASAP Rocky!

Rihanna och ASAP Rocky på Met-galan tidigare i år.

Foto: TT, Instagram

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons