Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royalsRöda mattanMet-galan

Love is blind kommer till Sverige – här är allt vi vet

17 nov, 2022 
AvPenellope Ness
Den populära serien Love is blind kommer till Sverige.
Goda nyheter: Livets realityserie Love is blind, som trollbundit oss i tre säsonger på Netflix, kommer till Sverige! Serien följer ett antal singlar som ska träffas, dejta och till slut förlova sig – utan att ens ha sett varandra.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Video: 5 realityserier du vill se hösten 2022Brand logo
Video: 5 realityserier du vill se hösten 2022

Netflix har avslöjat att den populära dejtingserien Love is blind nu ska få en svensk version och casting har officiellt öppnat för personer mellan 25 och 45 år.

Vad är love is blind?

Love is blinds första säsong som sändes på Netflix år 2020.
Första säsongen av Love is blind hade premiär på Netflix under 2020.

Den amerikanska versionen följer 30 singlar som spenderar tio dagar i poddar för att lära känna varandra. Deltagarna består från början av 15 män och 15 kvinnor, men de blir allt färre under seriens gång. Formatet liknar först speeddejting där alla deltagare ska lära känna varandra, och de som fattat intresse för varandra längre dejter tillsammans. Syftet är att hitta en partner baserat på personkemi och samtal, vilket ska stå i kontrast till den mer ytliga dejtingkulturen i appar idag.

Annons

När paren väl förlovat sig får de för första gången ses. Efter det lämnar de poddarna för att påbörja ett liv och tillsammans planera sitt bröllop. Det ultimata testet sker på bröllopsdagen – för varken tittaren eller deltagarna vet om de kommer säga ja till varandra vid altaret. Alltså har vi fått bevittna både kärlek kärlek spira och hjärtan krossas i finalerna av det kontroversiella programmet.

Love is blind finns hittills i tre länder

Utöver det amerikanska originalet finns det även en japansk och en brasiliansk version. Och nu har alltså turen kommit till Sverige! Det svenska Love is blind kommer att produceras av Mastiff, ett produktionsbolag känt för serien som Let's dance och Vi eller aldrig.

Annons

Datum för premiären har ännu inte fastställts, men inspelningen kommer att starta i början på 2023. Är du sugen på att ge blind kärlek en chans? Här kan du söka till den svenska produktionen!

Foto: Netflix

Se också: Det gör alla från The Hills idag – och så ser de utBrand logo
Se också: Det gör alla från The Hills idag – och så ser de ut

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons