Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

Kim Kardashian visar upp sitt naturliga hår utan extensions

25 jan, 2023 
AvEmma Castman
Kim Kardashian visar sitt naturliga hår utan extensions
Vi är vana vid att se Kim Kardashian i en rad olika frisyrer och hårfärger – från voluminösa vågor i brun kulör till spikrak page i platinablont. Men hur ser stjärnans naturliga svall egentligen ut? Se här!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Se Kim Kardashians mest minnesvärda frisyrer genom årenBrand logo
Se Kim Kardashians mest minnesvärda frisyrer genom åren

Efter att ha spenderat stora delar av 2022 som blondin är Kim Kardashian nu tillbaka som brunett. Men innan stjärnan återgick till sitt mörka signatursvall fångade dottern, North West, sin mamma i en helt annan look – utan extensions och typisk Kardashian-färg.

Kim Kardashian utan löshår

Det var under julhelgen som North postade en video på hennes och Kims gemensamma TikTok-konto, där Kim syns sittandes i en säng med naturligt, nyduschat hår.

Videon har fått stor spridning – och kanske är det för att det är första gången på länge som stjärnan syns utan extensions.

Annons

Återgick till sin signaturlook redan samma kväll

Den naturliga looken var dock inget som Kim Kardashian valde att hålla fast vid speciellt länge. Redan samma kväll syntes stjärnan åter i nyfärgat brunt hår med extensions på sin mamma Kris Jenners julfest.

Det stylade håret matchade hon då med en silvrig klänning signerad Versace.

Foto: TT

Se 5 av Kim Kardashians BalenciagalooksBrand logo
Se 5 av Kim Kardashians Balenciagalooks

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons