Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

Kim Kardashian om utmaningarna som ensamstående mamma

23 maj, 2023 
AvLinda Strömbäck
Kim Kardashian
Kim Kardashian har fyra barn med ex-maken Kanye West – North, Saint, Chicago och Psalm. I podcasten On purpose with Jay Shetty berättar nu Kim om utmaningarna att vara ensamstående mamma efter skilsmässan från Kanye: ”Gråter mig själv till sömns ibland.”
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
5 rykten om Kardashians som visade sig vara sannaBrand logo
5 rykten om Kardashians som visade sig vara sanna

Kim Kardashian och Kanye West välkomnade sitt första barn North, 2008, och idag har de även barnen Saint, 7, Chicago, 5, och Psalm, 4, ihop. Sedan Kim och Kanye valde att separera 2021, har Kim haft hand om barnen större delen av tiden, och nu berättar hon om utmaningarna att ta hand om sina barn utan Kanye vid sin sida.

Kim Kardashian om att uppfostra fyra barn

I podcasten On purpose with Jay Shetty berättar Kim Kardashian hur hennes liv förändrades när hon blev mamma – och inte minst när hon blev ensamstående med sina fyra barn.

– Alla säger att dagarna är långa och att åren är korta, och det kunde inte var mer sant. Så när du är i det, jag menar speciellt när de är bebisar och du ammar, så är det helt galet. Men det är den bästa typen av kaos, säger Kim i podcasten.

Annons

– Det är alltid någon av mina döttrars hår som ska fixas, och det måste alltid bli perfekt och gjort på ett visst sätt. Sen är det alltid någon annan som måste få hjälp att ta på sig skorna, och alla behöver en hela tiden. Det är ren galenskap. Jag lagar mat, jag springer omkring – ja det är vilt.

Kim Kardashian om mammalivet

I podcasten berättar hon också att föräldraskapet är det som fått henne att lära sig mest om sig själv.

– Det har varit den största utmaningen i mitt liv. Det är nätter som jag gråter mig själv till sömns och det är som en tornado i mitt hus. Hur hände det liksom?

Kim berättar också att barnen har sina olika humör och personligheter och att när de bråkar är Kim ensam om att behöva lösa allt.

Annons

– Jag menar det är bara jag som kan spela good cop/bad cop hemma hos oss. Att vara föräldrar är riktigt svårt. Det är det enda sättet jag kan beskriva det. Det är också det mest givande jobbet i hela världen, det är det verkligen. Det finns inget som kan förbereda dig på föräldraskap. Det spelar ingen roll hur länge du väntar eller vad du väntar på. Man är aldrig helt redo. Men du kommer lösa det, och du kommer bli riktigt stolt över dig själv, säger Kim Kardashian.

Källa: ELLE.com

Foto: TT, Instagram

Se Kim Kardashians mest minnesvärda frisyrer genom årenBrand logo
Se Kim Kardashians mest minnesvärda frisyrer genom åren

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons