Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

Kim Cattrall ger Samantha-vibes i nya serien Glamorous

27 jun, 2023 
AvLinda Strömbäck
Kim Cattrall
Samma dag som And just like that... säsong 2 hade premiär på HBO, dök Kim Cattrall plötsligt upp i nya Netflix-serien Glamorous. Här är allt vi vet om Kim Cattralls nya karaktär!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Samantha Jones återvänder till Sex and the city-världenBrand logo
Samantha Jones återvänder till Sex and the city-världen

Efter flera år har Kim Cattrall nyligen gått med på att återvända som Samantha i Sex and the citys reboot And just like that. Däremot kommer Kim endast göra ett kort gästspel under seriens säsongsfinal, och det kära återseendet av Samantha lär inte inte bli långvarigt. Däremot är Kim Cattrall just nu högaktuell i en ny serie på Netflix – där hennes nya roll onekligen påminner om den populära SATC-karaktären.

Kim Cattrall i Glamorous

Samma dag som andra säsongen av And just like that hade premiär på HBO, dök Kim Cattrall upp i en ny serie på Netflix. I den nya serien Glamorous spelar Kim Cattrall beauty-mogulen Madolyn Addison, en tidigare modell och chef över ett framgångsrikt beautyföretag. Serien följer däremot Marco, en ung sminkfantast som får möjligheten att jobba för den legendariska Madolyn, och handlingen kantas av allt från Djävulen bär Prada-vibes till kärlekstrassel.

Annons
Kim Cattrall som Madolyn Addison i Glamorous.
Kim Cattrall som Madolyn Addison i Glamorous.

Sedan den nya serien kommit ut har fansen spekulerat kring dess tajming. Kim Cattrall och Sarah Jessica Parker har nämligen sedan länge haft ett offentligt bråk efter samarbetet i Sex and the city, och Kim Cattrall har (till fansens besvikelse) flera gånger nekat till att fortsätta sin medverkan i franchisen.

Men om du (precis som vi) försöker bota Samantha-abstinensen – spana in trailern till nya Glamorous här!

Glamorous finns att streama på Netflix.

Foto: Youtube, Netflix

Se Kim Cattralls stilresa genom årenBrand logo
Se Kim Cattralls stilresa genom åren

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons