Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

Bianca Ingrosso: Därför reser jag och Phillipe inte på tu man hand

17 jun, 2022 
AvSaga Pettersson
Bianca Ingrosso: Därför reser jag och Phillipe inte på tu man hand
Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen åker i princip aldrig på resor enbart i varandras sällskap. Nu berättar Bianca varför – och att det för pojkvännen är en deal breaker.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Bianca Ingrosso får egen talkshow: "Det ska vara pampigt"Brand logo
Bianca Ingrosso får egen talkshow: "Det ska vara pampigt"

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen har varit ett par i många år, med några uppehåll under åren. Bianca har berättat att de gjort slut och blivit tillsammans igen totalt åtta gånger – men leva utan varandra vill de inte göra.

Både Bianca och Phillipe jobbar hårt. Bianca driver flera företag, bland annat sminkföretaget Caia Cosmetics, och Phillipe driver restaurangen Ted. Parets hektiska scheman gör att de i perioder har lite tid över för varandra.

Bianca Ingrosso om att hon inte reser ensam med Phillipe

Nu har hennes följare noterat att Bianca inte brukar resa iväg ensam tillsammans med sin pojkvän. På deras semestrar och resor de senaste åren har en hel drös med människor varit med på resan. Som förra sommaren då Bianca Ingrosso hyrde ett hus på Mallorca, där både vänner och familj kom och gick under veckorna.

Annons

När Bianca nu gästar podcasten Inga beiga morsor med Ellinor Löfgren och Melina Criborn berättar hon om sina tankar kring att hon och Phillipe aldrig reser ensamma.

– Jag har aldrig tänkt på det här, för jag har inget behov av ensam-resor. Eller han bodde i London i tre år, då blev det att vi reste ensamma, varje gång jag reste så var jag där ensam med Phillipe, säger Bianca och fortsätter:

– Sen varje gång vi reser så tycker jag det är väldigt kul, vi åker vi alltid till Palma och där är pappa och Benjamin är så vi blir alltid ett stort gäng. Vi gillar att vara med folk.

”Han har sagt att det är en deal breaker”

Men någon som inte delar samma tankar kring behovet av att resa ensamma är Phillipe. På senaste tiden är det en fråga han lyft för Bianca, och att de aldrig reser ensamma tycker han är problematiskt.

– Men han har påpekat att han tycker att det är tråkigt att vi aldrig åker på ensam-resor. Till mitt försvar så försöker jag boka det, och då får jag aldrig tag på honom när bokningen sker. Så han får skylla sig själv, säger hon lite skämtsamt.

– Vi har aldrig gjort det, bara han och jag. På senare tid har han sagt att det typ är en deal breaker. Att han tycker att det är ett stort problem, säger hon vidare.

Bianca Ingrosso och Lovisa Worge Berättar om resan med smyckesmärket ANIBrand logo
Bianca Ingrosso och Lovisa Worge Berättar om resan med smyckesmärket ANI

Foto: Instagram

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons