Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

6 nya tv-serier att streama på Netflix, Disney+ och HBO max i januari 2024

18 dec, 2023 
AvPenellope Ness
6 nya tv-serier att streama på Netflix, Disney+ och HBO max i januari 2024
Ta en första titt på några av tv-serierna som kommer att ha premiär i januari 2024. Från gripande mordgåtor till svensk reality – här är serierna du inte vill missa på Netflix, Disney+ och HBO max!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Min look #5 - AwaBrand logo
Min look #5 - Awa

Upptäck de spännande nyheterna på Netflix, Disney+ och HBO Max i januari. Här är sex tv-serier värda att se fram emot – från gripande dramer till spännande mysterier. Perfekt för dig som är ute efter något att stäckkolla på. Ge det nya året en start fylld med underhållning.

Nya tv-serier att streama i januari 2024

Från Love is Blind Sverige till den efterlängtade True Detective med Jodie Foster – vi listar något för alla!

Fool Me Once

Släpps på Netflix den 1 januari

Annons
Fool Me Once
Vishal Sharma/Netflix

Fool Me Once tar med oss på en fängslande resa tillsammans med Maya Stern efter mordet på hennes man Joe. När en övervakningskamera avslöjar oväntade händelser i deras hem framkommer en rad hemligheter för Maya. Detective Sergeant Sami Kierce leder utredningen samtidigt som han konfronterar sina egna hemligheter. Tv-serien erbjuder en känslosam resa där sanningen avslöjas och livet förändras.

Echo

Släpps på Disney+ den 10 januari 2024

Echo

Marvel introducerar en ny serie, Echo, som berättar historien om Maya Lopez, vars hårda liv i New York City hinner ikapp henne. Förföljd av Wilson Fisks kriminella imperium måste hon konfrontera sitt förflutna och återuppta kontakten med sin familj.

Annons

BOY SWALLOWS UNIVERSE

Släpps på Netflix den 11 januari

Boy Swallows Universe

Eli Bell kämpar genom ett komplicerat liv med en frånvarande pappa, en tystlåten bror, en missbrukande mamma och en styvfar, samt en kriminell som agerar som barnvakt. Elis liv är redan tillräckligt komplicerat. Han försöker lyssna på sitt hjärta och förstå vad det innebär att vara en god människa, men ödet fortsätter att utmana honom – inte minst Tytus Broz, den legendariske knarklangaren från Brisbane. Men Elis liv kommer att ta en mycket allvarligare vändning. Han ska träffa den pappa han knappt minns, rädda sin mamma, möta de brottslingar som rev sönder hans värld och bli förälskad.

Annons

LOVE IS BLIND SVERIGE

Släpps på Netflix den 12 januari

Love is Blind Sverige

Det släpps äntligen en svensk version av den amerikanska realityserien Love is Blind. Vi följer 32 singlar som försöker hitta en partner att gifta sig med utan att ha sett dem. Efter att ha förlovat sig får paren äntligen träffas och de följande veckorna flyttar de ihop, planerar bröllopet och försöker bygga en fysisk koppling till sitt emotionella band.

True Detective: Night Country

Släpps på HBO Max den 15 januari

Annons
True Detective

När Ennis, Alaska, omfamnas av den långa vinternatten försvinner åtta män spårlöst från Tsalal Arctic Research Station. För att lösa detta gåtfulla försvinnande måste detektiverna Liz Danvers och Evangeline Navarro konfrontera de djupa mörka hemligheterna inom sig själva. I jakten på sanningen gräver de ner sig i det hemsökta förflutna.

GRISELDA

Släpps på Netflix den 25 januari

Griselda

Flyende från Medellín till Miami tillsammans med sina tre unga söner och ett kilo kokain, blir Griselda Blanco den obarmhärtiga ledaren för ett växande narkotikaimperium. Tv-serien Griselda skildrar den verkliga historien om den snabbtänkta och ambitiösa colombianska affärskvinnan som grundade en av de mest lönsamma kartellerna genom tiderna. Som en hängiven mamma använde Griselda en blandning av charm och oberäknelig grymhet när det gällde affärer, vilket gjorde henne känd som den svarta änkan.

Foto: TT, Netflix, HBO max

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons