Populärt: Taylor SwiftSofia Richie GraingeKonserter 2024Young royals

6 reaktioner på andra säsongen av And just like that...

29 jun, 2023 
AvLouise Berglund
Sexigare stämning, mer mode och en opryd Charlotte. And just like that... säsong två har haft premiär. Här är ELLEs Louise Åström reaktioner på de första tre avsnitten.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Samantha Jones återvänder till Sex and the city-världenBrand logo
Samantha Jones återvänder till Sex and the city-världen

Andra säsongen av And just like that... är i full gång. Carrie, Miranda och Charlotte har fått sällskap av fler karaktärer. Vi får numera även följa Che, Seema, Lisa och Doktor Nya. Och tjejorna är på g. Carries höftoperation och bråket mellan Charlotte och Miranda om att färga bort sina gråa hår är long gone. Istället känns det som att tjejgänget kommit på att de inte är 80 och i denna säsong istället ägnar sig åt att ragga och ligga igen som in the good old days.

Annons

Här är 6 reaktioner på säsong 2 av And just likte that...

Sexmarathon – ja tack

Miranda och Che i And just like that på HBO Max

Säsong två inleds med att hela gänget har ett sexmarathon. Alltså inte tillsammans, utan varje karaktär för sig med sin partner. Äntligen, kände jag när jag såg det. Nu sätts tonen för säsong två och jag hoppas den blir sexig, tänkte jag. Extra plus för att scenen var kul klippt med att alla var på väg att gå och lägga sig, så liksom hoppade man mellan de olika paren.

Äntligen mer mode på fejkade Met-galan

Lisa Todd Wexleys röda klänning i And just like that...

I första avsnittet går hela gänget på en (fiktiv) Met-gala. Och looksen levererade verkligen! Även om modet fick ta plats även i första säsongen av AJLT så känns det ännu mer uppat nu. Lisa Todd Wexleys röda kreation var otrolig. Och skapelsen hon bar för ansiktet matchade (det påhittade) temat veiled beauty. Kul också att Charlotte bar BDSM-korsett i latex. Satte nästan i halsen lite eftersom det kändes väldigt out of character för henne. Men samtidigt uppfriskande!

Annons

Vi får heller verkligen inte glömma det nostalgiska ögonblicket då Carrie valde att använda sin gamla bröllopsklänning efter att den nya designern som skulle designa hennes klänning ställt till det. Med påfågel-accessoar och allt!

Miranda städar... tång?

Miranda rensar tång i And just like that... säsong 2

Hela poängen med en organiserad strandstädning är väl att sanera stranden från skräp. Men Miranda och klimataktivisterna verkar liksom mest plocka upp tång?! Och det ska väl vara kvar i havet. Att hon dessutom valde att bära en grön bucket hat från Bottega var kanske inte det mest Greta Thunbergesque. Men det kanske också är poängen... Hon är inte en fullfjädrad aktivist... Ännu!

Annons

Charlotte är fortfarande Charlotte som jagar Gucci

Charlotte och hennes hund i And just like that...

Efter de två första avsnitten började jag bli orolig över att Charlotte skulle sluta vara Charlotte. Först var hon naken i sexscenen och sen drog hon på sig BDSM-korsetten. Inget fel i det men jag råkar älska att hon är pryd och obekväm. Men när hon blev galen för att hennes dotter låtit ett företag komma och tömma garderoben för att sälja av gamla kläder, och en rosa Gucci-klänning barnen burit när de var yngre följt med, slutade jag oroa mig. I klassiskt Charlotte-maner tågade hon in på vintagebutiken som sålde den till skampris online och krävde svar. Självklart med lilla handväskan uppställd på disken.

Annons

MILF-listan var säsongens roligaste moment hittills

Tjejlunch i säsong två av And just like that...

Jag skrattade gott åt när Lisa och Charlotte fick tag i den beryktade MILF-listan från barnens skola, mitt i tjejlunchen. Äkta Charlotte att säga ”nej men det är hemskt att kvinnor ska bedömas utifrån...” för att sen skrika rakt ut av glädje när det framkom att hon var med på listan. Tanken med lunchen var uppenbarligen att de skulle diskutera ”mer intellektuella ämnen”. Varför förstår jag inte. Slös på tjejlunch enligt mig. Tur att de blev avbrutna igen av att Doktor Nya fick ett sms från en sexig ljudtekniker. Exakt så en tjejlunch SKA vara.

Annons

Carries terapeutiska shoppingrunda

Carrie Bradshaw i And just like that... säsong 2

Carrie och hennes skor. En evig romans. Jag fick ont i hjärtat när Carrie i avsnitt tre kämpade med att läsa in sin ljudbok och kom till delen där Mr Big dog. Hon var absolut värd shopping-terapi på Bergdorf goodman. Älskar framför allt att hon köpte ballongskorna från Loewe (mer mode denna säsong!). Jag tycker också verkligen att hon var värd att fejka covid för att slippa stå och gråta dagligen i ljudbåset.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons