Populärt: ShoppingtipsStylingtipsModetrenderVårmode 2024Se Min LookTrendiga vårskor

Från Sydney Sweeney till Barbara Palvin – här är stjärnornas bästa looks från Venedigs filmfestival

04 sep, 2023 
AvAmie Chorr
Från Sydney Sweeney till Barbara Palvin– här är stjärnornas bästa looks frånVenedigs filmfestival
På den ikoniska filmfestivalen i Venedig glänste röda mattan i vanlig ordning. Se årets snyggaste kreationer på kändisarna som var på plats!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Sommarens mest lekfulla trend: BarbiecoreBrand logo
Sommarens mest lekfulla trend: Barbiecore

Filmfestivalen i Venedig är en av filmvärldens mest prestigefyllda evenemang och har inte bara bländat med sitt utbud av fantastiska filmer, utan även den ena kreationen efter den andra på röda mattan.

Sydney Sweeney med en svart rosett i håret.
Sydney Sweeney

Röda mattan har varit en catwalk för några av världens mest ikoniska kändisar, där varje outfit har varit en historia i sig själv. Låt oss dyka ner i några av de mest minnesvärda looksen från 2023s filmfestival.

Annons

Här är de bästa looksen från Venice 80:e filmfestival

Venedig har alltid varit en plats där stjärnor kan visa upp sin modekänsla och personlighet. Årets festival gjorde inget undantag och bjöd på en imponerande samling av stilar som spänner från klassisk elegans till futuristiskt mod. Oavsett vilka filmer som hyllades under festivalen, var det garanterat de minnesvärda modeögonblicken på röda mattan som lyste extra starkt i strålkastarljuset.

Camila Mendes förgyllde den röda mattan vid Venedigs internationella filmfestival när hon närvarade vid premiären av Bones and All. Camila bar en svart klänning med glittrande paljetter och dramatiskt axelparti.
Adriana Lima i en svart glitrrande klänning på röda mattan för filmen The Killer
Annons
Sydney bar en klänning från Giorgio Armani, en rosett från Jennifer Behr och smycken från Tiffany & Co.
Barbara Palvin bar en svart asymmetrisk klänning med cu-outs från Giorgio Armani. Och titta på hennes håruppsättning. Så vackert!
Annons
Isabelle Huppert närvarade vid premiären av Netflix-filmen Maestro under Venedigs Filmfestival! Hon bar en klänning i silver med fransar från Balenciaga som skapade mycket rörelse när hon gick längs den röda mattan.
Nima Benati på röda mattan för filmen The Killer i en vit halterneck klänning från Zuhair Murad med cout-outs matchat med en fjädrad cape från Nicole Felicia Couture.
Leonie Hanne på röda mattan för filmen The Killer i en klänning från Wona concept som oozar Hollywood-glamour.
Annons

AmfAR-galan under Venedigs filmfestival

Venedigs filmfestival bjöd inte bara på glittrande filmstunder utan också ögonblick av solidaritet och stöd. Vid amfAR-galan samlades många kändisar för att stödja AIDS-forskningen och skapa medvetenhet. Bland dem fanns Rita Ora och Leona Lewis på plats!

Leona Lewis i en röd axelbandslös klänning med en utsvängd och böljande form som tycktes efterlikna de utvecklande kronbladen på en blomstrande ros.
Annons
Rita Ora i en avantgardistisk klänning i böljande skirt tyg och en djärv, vit skulptural detalj på av den franska modeskaparen Stéphane Rolland.
Kate Beckinsale bar även hon en skir klänning med guldiga fransar och 15-centimeters metallicguld-platåklackar, när hon anlände till den rosa mattan vid amfAR Galan 2023
Annons

Foto: TT

Min rutin #12 – Hanna ArdéhnBrand logo
Min rutin #12 – Hanna Ardéhn

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons