Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024Se Min LookTrendiga vårskorELLE-galanRöda mattan

Uggs är tillbaka! Här är modellerna som kändisarna älskar

22 nov, 2023 
Uggs är trendigt igen – och kändisarna älskar det
Helt i linje med rådande Y2K-trend gör Uggs nu stark comeback och plötsligt ser vi dem överallt. ELLE har spanat och hittat vart trendmodellerna som kändisarna är besatta av finns i lager!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Ingen – som inte har bott under en sten de senaste säsongerna – har väl lyckats undgå att Y2K-modet gör stark comeback i modebilden just nu. Och tillsammans med croppade toppar, nopprade ögonbryn och låg midja har hösten 2023 bjudit på ytterligare ett kärt (?) återseende från 2000-talets första årtionde. Vi pratar såklart om Uggs.

Uggs. Är. Tillbaka.

Sedan företaget lanserade sin nya ”Platform”-modell har intresset för märket gått spikrakt uppåt. Från en dag till en annan fullkomligt exploderade internet med den nygamla trendskon och plötsligt ser vi dem överallt – på Tik tok, Instagram, på gatorna runt omkring oss – och såklart på kändisar.

Bella Hadid i Ugg Ultra Mini Platform

För även om skon alltid har varit en vattendelare – vissa fullkomligt älskar den och använder dem år efter år medan andra i princip inte kan tänka sig att bära ett par på fötterna – så verkar kändisarna eniga i sin dom. Och de älskar skornas comeback.

Annons

hur är Uggs i storlek?

Vid sidan av modellerna ”Ultra Mini Platform”, ”Mini Platform” och ”Ultra Mini” har också slipper-varianterna ”Tasman” och ”Tazz” blivit stora kändisfavoriter (och därmed också favoriter hos oss vanliga dödliga) samt stora på Tiktok. De mysiga skorna tenderar att vara normala i storleken och är därför en enkel sko att hitta rätt storlek på. Tipset är att välja den storlek du normalt brukar bära, men vissa aspekter kan vara bra att tänka på. Planerar du till exempel att bära en tjockare strumpa kan det lätt bli för trångt och en större storlek kan vara av rekommendation.

Uggs dam – här hittar du de populära skomodellerna

De populära skomodellerna är minst sagt en av säsongens it-sko och säljer snabbt slut. Men titt som tätt fylls storlekar på och de mest populäraste varianterna blir tillgängliga. ELLE har gjort jobbet åt dig, spanat utbudet och hittat trendmodellerna!

Annons

Classic mini II

Svarta Uggs i klassisk modell med mjuk fodrad insida och en lätt sula som ger skön dämpning. Perfekt för dig som är på jakt efter en klassisk Ugg i tidlös stil.

Svarta Uggs classic.
KÖP HÄR.ReklamlänkKlicka för att se fler färger.

Classic mini II boots

Ugg

Den klassiska modellen finns även i signaturfärgen beige!

KÖP HÄR.ReklamlänkFinns även att köpa HÄR.ReklamlänkKlicka på bilden för att läsa och se mer!
Annons

Classic ultra mini

Ugg

Denna modell har lägre skaft än den klassiska ovan men har också fodrad insida och lätt sula. Modellen finns i flera färger!

KÖP HÄR.ReklamlänkPs, just nu finns den på 30% och i alla storlekar!

Tasman

Ugg

Denna populära modell är utsmyckad med en dekorativ broderad kant och har mjuk fodrad insida samt rundad tå. Denna sko finns både med brun och röd kant.

Tasman Ugg.
Annons

Tazz

Ugg

Modellen Tazz har en broderad kant men en rejäl platformssula.

Classic ultra mini platform

Ugg

Den klassiska modellen med lågt skaft finns även med plattformssula och en underbar chokladbrun nyans. En stark favorit 2023!

Chokladbrun Ugg med plattfrom.
Annons

Inspireras av kändisarna som älskar Ugg

Allt från Dua Lipa till Kendall Jenner och Kaia Gerber har hakat på trenden. Och när Bella Hadid i september klev ut på gatorna i ett par ”Ultra Mini Platforms” tog det inte många sekunder innan de sålde slut.

Medan Bella Hadid matchar sina ”Platforms” med läderjacka och – trosor, sågs Elsa Hosk i en annan typ av nakenlook på gatorna i New York i september, när hon bar samma skomodell till ett stickat set med kjol och uppknäppt kofta.

Elsa Hosk i Ugg Ultra Mini Platform

Emily Ratajkowski har också setts i de populära bootsen, här i modellen "Classic Dipper" som hon stylar med en röd lågmidjad stickad kjol och svart jacka.

Annons
Emily Ratajkowski i Uggs Classic Dipper och röd kjol.

Keke Palmer går all in på 00-talet och körde dubble denim till sina boots under en promenad på Manhattan tidigare under hösten.

Keke Palmer i Ugg Ultra Mini Platforms
Annons
Gigi Hadid i Ugg Tasman Platform

Under Paris Fashion Week i höstas sågs Gigi Hadid iklädd ett par ”Tazz slippers”, slitna jeans och synlig behå under en grå kofta.

Kylie Jenner i Ugg ultra mini platforms

Kylie Jenner kickade igång Ugg-säsongen med ett par ”Ultra Mini Platforms”, läderjacka från Acne Studios och en vit, hellång klänning i november 2022.

Behind the scenes med Zećira MušovićBrand logo
Behind the scenes med Zećira Mušović

Foto: TT/Getty images

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons