Populärt: ShoppingtipsStylingtipsModetrenderVårmode 2024Se Min LookTrendiga vårskor

Alla bär höstens trendfärg på New York Fashion Week

11 sep, 2023 
Streetstyle från New York Fashion Week – så stylar du rött.
Det fullkomligt florerar av stilsäkra looks på gatorna i New York och en sak är säker. ALLA bär höstens stora trendfärg – rött. Skrolla för en rejäl inspo-dos till hösten!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Hårtrender hösten 2023: hårfärgerBrand logo
Hårtrender hösten 2023: hårfärger

De internationella modeveckorna har officiellt startat och med det väntas en hel månad av inspirerande modevisningar, kändisspotting och streetstyle. Först ut är New York där det fullkomligt florerar av stilsäkra looks. Och det verkar som att ALLA har siktet inställt på en och samma favoritfärg.

Nya sätt att styla rött – inspireras av New York Fashion Week streetstyle

På gatorna i den amerikanska storstaden kryllar det av looks där rött står ut som den "röda" tråden. Kanske är det så att alla känner sig extra peppade på att inviga höstsäsongen och med det höstens stora trendfärg? (Ps, få koll på höstens alla trendfärger här). Oavsett tackar vi och tar gärna emot inspiration! Det röda plockas nämligen upp på allt klänningar och skjortor till väskor och skor. Och nytänkande stylings är genomgående! Skrolla, njut och inspireras av modebesökarna – och hitta nya sätt att bära den röda färgen i höst.

Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Street style från New York Fashion Week 2023Brand logo
Street style från New York Fashion Week 2023
Annons

Foto: Lauchmetrics/spotlight

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons