Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: ShoppingtipsModetrenderSe Min LookSommarmodeBadmodeSommarklänningarOutfits till bröllop

Veckans bästa nyheter hos butikerna – 27 favoriter

23 mar, 2021 
AvCecilia Persson
modenyheter vecka 12
Just nu drömmer vi om våren och vi är inte ensamma – även i butikerna finns det mycket nytt inför våren och sommaren! Vi har samlat 2 7 favoriter bland nyheterna.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Här är trendiga nyckelplaggen att satsa på våren 2021Brand logo
Här är trendiga nyckelplaggen att satsa på våren 2021

Vårmodet tar över mer och mer i butikerna – hejdå varma dunjackor och hej stilsäkra vårjackor, vackra blommiga och vida klänningar och snygga stickade set!

Den här veckan har vi samlat 27 favoriter som passar perfekt att ta in i garderoben nu och som du kan bära långt in på våren och sommaren.

De snyggaste nyheterna i butikerna just nu

Här är modenyheterna att spana in den här veckan.

blå blommig klänning

Ljusblå mönstrad klänning från & Other Stories. Den har en hjärtringning och små puffärmar samt en slits på sidan. Den finns här (reklamlänk).

Annons
set med stickade shorts och stickad tröja med krage

Trendigt ribbstickat set från H&M. Toppen är V-ringad och har en snygg krage och finns här (reklamlänk). De stickade shortsen har hög midja med resår och finns här (reklamlänk).

färgglatt halsband från caroline svedbom

Halsband från Caroline Svedbom. Det handgjorda halsbandet har en guldpläterad rundkedja och fem droppformade Swarowski-kristaller i olika färger. Du hittar det här (reklamlänk).

Annons
dubbelknäppt kavaj i linneblandning

Beige dubbelknäppt kavaj från Wera. Kavajen är gjord i en bomull- och linnemix och har matchande knappar i ärmslutet. Den finns här (reklamlänk). Ett par matchande byxor finns kvar i några storlekar här (reklamlänk).

vida vita jeans med hög midja

Vita byxor från & Other Stories. De har hög midja och är vida och finns här (reklamlänk).

Annons
svarta mules från H&M

Svarta sandaletter från H&M Premium Selection. De är i mules-modell, har en överdel och innersula i mocka samt fyrkantig tå. De finns här (reklamlänk).

svart bikini från Filippa K

Svart bikini från Filippa K. Den är gjord i ett delvis återvunnet stretchigt och matt material som är både kloravvisande och UV-skyddande. Bikinitoppen har ett spänne bak och finns här (reklamlänk). Bikinitrosan har hög midja och finns här (reklamlänk).

Annons
beige stickad väst med öppna sidor

Beige väst med öppna sidor från Dobber. Västen är ribbstickad i en ullmix och har knytning i sidorna. Du hittar den här.

lila blommig klänning från hm

Blommig lila skjortklänning från H&M. Klänningen har en dekorativ krage, dolda knappar fram och är vid och luftig nedtill. Den finns här (reklamlänk).

Annons
grön ribbad långärmad topp

Ribbstickad grön topp från Arket. Den är gjord i en blandning av ekologisk bomull och återvunnen polyester och har en snygg snurrad skärning framtill. Du hittar den här (reklamlänk).

vita manchesterbyxor

Vit utsvängd manchesterbyxa från Wera med hög midja och pressveck framtill. De finns här (reklamlänk).

Annons
beige birkenstock i mocka

Sandaler från Birkenstock. De har en ergonomisk sula gjord av kork och ovandelen är gjord i mocka. De finns här (reklamlänk).

lila klänning från ellos

Lila klänning med struktur från Elin Lannsjö för Ellos. Klänningen är i en vävd bubblig kvalitet, är lätt utställd, har puffärm och en vacker knytning i ryggen.

Annons
beige trenchcoat

Beige dubbelknäppt trenchcoat från KappAhl. Den har fickor framtill samt ett avtagbart skärp och finns här (reklamlänk).

sköldpaddsmönstrade solglasögon

Sköldpaddsmönstrade solglasögon från Le Specs. De är i en oversized cateye-modell och har polariserat glas med UV-skydd. Du hittar dem här (reklamlänk).

Annons
vit klänning i 100 % linne

Vit A-linjeformad klänning från Lexington. Den är gjord i linne och har volangkanter nedtill och på ärmarna.

ljusblå kavaj

Ljusblå kavaj från H&M. Kavajen är dubbelknäppt och rakt skuren och finns i flera våriga färger här (reklamlänk).

Annons
röd omlottopp

Röd omlottblus från & Other Stories. Blusen har en liten puffärm och en knytning i midjan. Den finns här (reklamlänk).

ljusa jeans från arket

Ljusa jeans från Arket. De är i en rak modell, har hög midja och är gjorda i en blandning av ekologisk och återvunnen bomull. Du hittar dem här (reklamlänk).

Annons
ljusgrå padded väska

Ljusgrå väska i skinnimitation från H&M. Den har ett innerfack med kedja och ett "bubbligt" mönster utanpå. Den finns i grått och svart här (reklamlänk).

vit cecile bahnsen-inspirerad klänning

Vit klänning från Joelle. Den är gjord strukturvävd satin och har puffärmar, snörning i ryggen och en kjol med mycket vidd. Den finns här (reklamlänk).

Annons
mintgrön baddräkt med högt skurna ben från H&M

Mintgrön ribbad baddräkt från H&M. Den har vadderade kupor, högt skurna ben och en liten öppning i ringningen fram och finns här.

gul blus från Wera

Gul blus från Wera. Blusen är V-ringad och är gjord i en återvunnen viskosblandning och har en krage och manchetter som ger en snygg silhuett. Den finns i flera olika färger här (reklamlänk).

Annons
snygga svarta kostymbyxor

Stretchig kostymbyxa från Carin Wester. Byxorna har hög midja och pressveck framtill. De finns här (reklamlänk).

vita sandaler med karborrband

Vita sandaler från Camper. De har kardborrknäppning och är gjorda helt i återvunnet PET-material. De finns här (reklamlänk).

Annons
brun skjortjacka

Lång skjortjacka från KappAhl. Den har två bröstfickor med knäppning framtill samt två fickor nedtill och finns här (reklamlänk).

ljusblå omlottklänning

Ljusblå lång omlottklänning från Joelle. Klänningen har en markerad midja, vida ärmar och är gjord i vävd satin.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons