Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: ShoppingtipsStylingtipsVårmode 2024Se Min LookTrendiga vårskorELLE-galanRöda mattan

ELLE listar: 6 vårnyheter från Adoore som vi älskar

09 feb, 2024 
AvSandra Bohlin
adoore klänning
På jakt efter vårinspiration till garderoben? Spana in Adoores nya vårkollektion med de perfekta plaggen som löser alla säsongens klädkriser.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Mitt i våra hektiska liv kan det vara en utmaning att få till den perfekta looken för varje tillfälle. Adoores nya vårnyheter är allt vad du behöver till vårens alla stunder och innehåller noggrant utvalda plagg som löser alla klädkriser – från måndag till söndag.

SE HELA KOLLEKTIONEN HÄR (reklamlänk)!

adoore klänning
Klicka på bilden för att komma till klänningen.
adoore klänning
Klicka på bilden för att komma till klänningen.
Annons

Oavsett om det vankas jobb, hemmamys eller festligare tillfällen så hittar vi något vi älskar! Med det stickade i fokus möts vi av trendsäkra, stickade klänningar som håller både värmen och stilen perfekta att både klä upp med säsongens klackar och klä ner med dina favoritsneakers. Färgskalan går från jordnära beige, grått och vitt med detaljer som det trendsäkra randiga mönstret och en ljuvligt grön nyans.

adoore klänning
Klicka på bilden för att komma till klänningen.

Adoore klänning 2024

Från stickad klänningar till den perfekta ullblazern och det stilsäkra setet – här är våra favoriter!

Annons

Randig klänning

Adoore

På jakt efter den perfekta klänningen till vårens alla tillfällen – här är den! Med enaxlad design och trendiga ränder bär vi den till allt från kontoret till festen.

Stickad klänning,

Adoore

Ribbstickad klänning med vackert snäckmönster som ger den extra karaktär. Klänningen är gjord i ett ullblandat material och designad med en smickrande siluett som framhäver figuren. Välj mellan benvit eller grå nyans!

Annons

Randigt set med kjol och kavaj

Adoore

Vi får inte nog av det randiga trendmönstret! Detta magiska set med en kort omlottkjol och en matchande blazer kan både bäras tillsammans som var för sig och gör sig extra snyggt med ett par stövlar i vår.

KÖP KJOLEN HÄRReklamlänk

Blazer

Adoore

Den perfekta blazern tillverkad av ett ullblandat material och är designad för att ha en överdimensionerad passform. Den har vadderade axlar med långa ärmar och ett justerbart bälte i midjan och en slits baktill. Tips: Bär som vårjacka!

Annons

Stickad klänning

Adoore

Drömmig, stickad klänning med nedhasad axel i ett kraftigt ribbstickat material med vida ärmar i full längd. Välj mellan beige och vårigt grön!

Stickad halterneck klänning

Adoore

Benvit ribbstickad klänning med snäckmönster och trendig halterneck-design. Klänningen är gjord i ett ullblandat material och designad med en smickrande siluett som framhäver figuren.

Annons

Foto: Adoore

Se mer:

Behind the scenes med Zara LarssonBrand logo
Behind the scenes med Zara Larsson

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons