Populärt: ShoppingtipsModetrenderSe Min LookSommarmodeBadmodeSommarklänningarOutfits till bröllop

Trendspaning: 40-talselegans och strama silhuetter gör intåg

09 okt, 2020 
dammode 2020
Inled vintersäsongen i 1940-talselegans och strama silhuetter. ELLEs moderedaktör guidar dig igenom trenden som rustar oss för en osäker framtid!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
NYCKELPLAGG ATT SATSA PÅ I HÖSTBrand logo
NYCKELPLAGG ATT SATSA PÅ I HÖST

Tänk grace och elegans, feminina skjort- klänningar, vadderade kavajer, pennkjolar, pärlaccessoarer och högklackade skor, gärna med rundad tå. 1940-talets stil och den retroinspirerade kjoldräkten, som fick sitt genomslag under andra världskriget när kvinnorna i större utsträckning kom ut på arbetsmarknaden, intar höst- och vintermodet 2020.

Miu Miu AW20.

Den förtjusande kjoldräkten med dubbelknäppt kavaj, markerade axlar och matchande vadlång (eller som i Miu Mius fall hellång) kjol är tillbaka i tjocka material som klarar kyligare väderlek.

Annons
Area. NYC AW20.

Höstens mode är definitivt en resa tillbaka i tiden till en mer skräddad, glamourös stil som på ett sätt rustar oss för en osäker framtid. Hämta inspiration i Marc Jacobs, Miu Miu och Area NYCs höstkollektioner.

Marc Jacobs AW20.
Marc Jacobs AW20.
Annons

Foto: Imaxtree

LÄS MER:

Så stylar du den stickade klänningen trendigt i höst

Så stylar du colorblocking-trenden allra snyggast den här säsongen

10 trendiga nyckelplagg hösten 2020

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons