Populärt: ShoppingtipsStylingtipsModetrenderVårmode 2024Se Min LookTrendiga vårskor

Chanel visar vägen mot en höst i hatt – se visningen på PFW

05 mar, 2024 
Chanel visar vägen mot en höst i hatt.
Det blir en höst i hatt 2024, det är en sak som är säker. Franska modehuset Chanels visning visar oss vägen – och levererar ett stilknep att kopiera i sommar!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Behind the scenes med Zara LarssonBrand logo
Behind the scenes med Zara Larsson

Sista dagen av modemånaden och den franska modeveckan lider mot sitt slut, men in i det sista levereras modeinspiration och starka trendvindar. Sista dagen inleddes traditionsenligt med visning signerad det franska modehuset Chanel, givetvis på plats på storslagna Grand Palais i Paris i vanlig ordning.

Hattar hos Chanel AW24.
Mathieu Bonnin/Chanel

Hatt-bonanza hos Chanel AW24

Höst- och vinterkollektionen hos Chanel 2024 visar inspiration från soluppgång- och nedgångar men även havet vid franska staden Deauville. Inspirationen speglades på visningen genom kollektionens färgval men även som bakgrund under visningen.

Annons

Solhatt i XL

Kollektionens starkast lysande stjärna? Utan tvekan solhattarna som genomsyrade som kollektionens röda tråd. Extra stora, extra färgglada och extra dekorativa! Hattarna syntes med uppvikt kant framtill och dekorerad med olika typer av stilsäkra broocher. Ett stilknep att kopiera till sommarens stranddagar helt klart.

Annons

Bastant basker

Utöver de storslagna solhattarna plockades fler typer av huvudbonader upp i kollektionen. Bland annat baskern! Mer diskret i sin form men desto mer iögonfallande i sin design, den chica baskern syntes i allt från modehusets signaturtweed till ljus sammet. Det blir en höst i hatt, det är en sak som är säker!

Annons

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons