Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: ShoppingtipsStylingtipsModetrenderVårmode 2024Se Min LookTrendiga vårskor

By Malina släpper drömlik resort-kollektion för sommaren 2023

19 maj, 2023 
By Malina släpper drömlik resort-kollektion för sommaren 2023
Ska du på bröllop i sommar och letar efter en drömmig klänning? Eller söker du perfekta strandplagg till årets semester? Ta ett span på By Malinas senaste resort-kollektion som har allt och lite till.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Fina förlovningsringar - inspireras av Elsa Billgrens favoriterBrand logo
Fina förlovningsringar - inspireras av Elsa Billgrens favoriter

Att By Malina erbjuder otroliga sommar- och festklänningar, det är sedan gammalt. Och med sommarens resort-kollektion kan vi garantera att det även gäller för deras bad och strandplagg! Nu lanseras nämligen en färgstark samling med sommarplagg skapade att ta din sommar- och semestergarderob till nästa nivå – där både svala sommarplagg och oemotståndliga festplagg är inräknande.

Annons

En kollektion med plagg för semestergarderoben

Denna gång är kollektionen uppdelad i två olika segment som tillsammans formar den perfekta sommargarderoben. En del med festliga plagg där sommarklänningar visas i olika tappningar, tänk dig allt från minikorta klänningar med söta detaljer till volang eller svepande långklänningar! Och en annan del där allt från bekväma set och badkläder till svala strandklänningar och kaftaner genomsyrar.

By Malina resort kollektion 2023, klänning med öppen rygg.
By Malina resort kollektion 2023 vit bikini.
Annons

Inspirerad av tropiska blommor och klassiska palmer

Den kurerade kollektionen är inspirerad av tropiska blommor och klassiska palmer, något som plockas upp i de båda segmenten genom en balanserad känsla som flirtar med färgstark romantik och minimalism. Förutom säsongens ljuvliga mönster där både tropiska blommor och palmer står i fokus, visas en färgpalett som matchar inspirationen. En sida med neutrala toner som sandbeige och krispigt vitt medan den andra delen visar behagliga färgval som mintgrönt, lavendel och aprikos.

By Malina resort kollektion 2023 mingrön långklänning.
Annons
By Malina resort kollektion 2023 lavendellila klänning.

Blir du lika sugen som vi att blicka på hela kollektionen? Ta då ett span på ELLEs handplockade favoriter nedan eller spana in hela kollektionen som finns tillgänglig på By Malinas hemsida HÄR (reklamlänk).

ELLEs favoriter från By Malina resort 2023

Sockersöt miniklänning med detaljrika volanger och omlottöverdel. Spana in mer av denna klänning som även finns i vitt HÄR (reklamlänk).

miniklänning i grönt från By Malina.

Sommarens finaste solskydd är den rejäla stråhatten och denna är ett fint alternativ. Spana in den HÄR (reklamlänk).

Annons
Stråhatt från By Malina.

Vaniljvit bikini med feminina detaljer! Spana in bikiniöverdelen med breda band HÄR (reklamlänk) och de midjemarkerande bikinitrosorna HÄR (reklamlänk).

Vit bikini från By Malina.

Tvådelat set med över-och underdel i ljuvlig aprikos! Spana in överdelen med voluminösa ärmar HÄR (reklamlänk) och maxikjolen HÄR (reklamlänk).

Annons
Tvådelat set från By Malina i aprikos.

Midiklänning med volumimösa ärmar och trendig cutout – perfekt för bröllopsgästen! Se mer av den HÄR (reklamlänk).

Mintgrön klänning med ärmar från by Malina.

Finstickat set i sandig beige färg med spännande textur som ger en lyxig känsla. Se den kortärmade tröjan med krage HÄR (reklamlänk) och shortsen HÄR (reklamlänk).

Stickat set med textur från By malina.

Foto: By Malina/Jacqueline Giltrow

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons