Populärt: ShoppingtipsStylingtipsModetrenderVårmode 2024Se Min LookTrendiga vårskor

Därför snackar alla om Balenciagas nya chipsväska

13 okt, 2022 
Därför snackar alla om Balenciaga och Lay's chipspåse
Efter ”soppåsen”och ”Ikea-kassen” är det nu en ny väska från Balenciaga som har blivit viral. Här är ”chipsväskan” som alla snackar om!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Gizem Kling Erdogan: "Hon har jävligt bra stil"Brand logo
Gizem Kling Erdogan: "Hon har jävligt bra stil"

Balenciaga och modehusets kreativa chef Demna Gvasalia har gjort sig kända (även för de som inte är särskilt modeintresserade) för sin lekfulla design som ofta leder till virala snackisar. Alla minns vi väl shoppingkassen som liknade Ikeas klassiska Frakta-påsar eller skorna som flirtade tydligt med foppatofflan? Senast var det modehusets Trash Pouch – väskan som på många sätt såg ut som, ja en soppåse – som sågs överallt på Internet.

Balenciagas chipsväska engagerar

Nu är det en ny accessoar signerad Balenciaga som alla snackar om! För när modehuset visade sin kommande vår- och sommarkollektion för 2023 under Paris Fashion Week drogs mångas blickar mot väskorna. Däribland ”chipsväskan”.

Annons
Balenciaga och Lays chipsväska

Lay’s x Balenciagas Leather chip bag är precis vad det låter som – en läderväska utformad som en chipspåse från det klassiska chipsmärket. Det hela verkar vara ett samarbete mellan de två parterna som delat nykomlingen på Instagram.

Balenciaga och Lays chipsväska är en snackis
Balenciaga och Lays chipsväska
Annons

Den omtalade clutchen har en diskret dragkedja upptill och kommer i tre olika utföranden – original, chili och lime.

Så, vad får man då punga ut för denna läderchipspåse? Priset har inte blivit officiellt än, men det ryktas att produkten kommer gå på omkring 20 000 svenska kronor.

Foto: Imaxtree/Balenciaga

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons