Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Alla recept Höstmat Vintips till middagen

Ny pralin i Aladdin- och Paradisasken 2022: Så smakar den

19 sep, 2022
AvSaga Pettersson
AvSaga Pettersson
FotografMarabou
Ny pralin i Aladdin- och Paradisasken 2022: Så smakar den
Nu presenterar Marabou en ny pralin i Aladdin- och Paradisasken.
Här är allt du vill veta om den nya godbiten!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Se också: Aladdinasken genom tiderna – pralinerna vi minnsBrand logo
Se också: Aladdinasken genom tiderna – pralinerna vi minns
Så ser innehållet ut i årets Aladdinask.
Så ser innehållet ut i årets Aladdinask.
Annons
Se också: Marabou genom tiderna – minns du smakerna?Brand logo
Se också: Marabou genom tiderna – minns du smakerna?

Har ni börjat längta efter julen än? Det kanske känns tidigt, men som för att trigga igång vårt jul-längt släpper Marabou en nyhet kring de klassiska Aladdin- och Paradisaskarna – en ny pralin har tillkommit!

För första gången på fyra år fick vi förra året en ny pralin i Aladdin- och Paradisasken. Då var det Saltkaramell som gjorde entré. Och även detta år dyker alltså en ny pralin in i asken.

Här är den nya pralinen i Aladdin- och Paradisasken

Den nya pralinen i askarna är Apelsinkanel.
Den nya pralinen i askarna är Apelsinkanel.

Den nya smaken för i år är Apelsinkanel, och den har en len kolakräm med smak av apelsin och kanel, inslagen i mörk choklad. Paradisasken får en motsvarande pralin i ljus choklad.

Annons

– Julen är dofternas och smakernas högtid, med dofterna kanel, kryddnejlika och glögg är julstämningen fulländad. Med den nya pralinen vill vi hjälpa svenskar att minnas känslorna från barndomens jular samtidigt som vi vill knyta an till Aladdinaskens självklara plats under svenskarnas julfirande, säger Maija Bjureström, Senior Brand Manager, i ett pressmeddelande.

Pralinen som försvinner från Aladdin- och Paradisasken

Apelsinkanel kommer att ersätta Limepralinen.

– Att få vara den första att välja och få sin favoritpralin i asken har kommit att bli en inbiten svensk jultradition. Asken engagerar och det diskuteras flitigt om man får tjuvstarta från det understa lagret och vem som ska få pärlnougaten. Oavsett vilken koppling man har till asken så tror vi att den juliga och självklara smakkombinationen av apelsin och kanel blir en ny favorit för många, säger Maija Bjureström vidare i pressmeddelandet.

Annons