Annons

Annons
Sponsrat av CLARINS

Makeup-produkterna du ska satsa på i vår!  

Metallicskimrande ögon, definierade ansiktsdrag och en mun som går i alla nyanser av rött. Har du fyllt på med produkterna som fixar vårens makeuptrender från Paris?


När franska skönhetsmärket Clarins målar med sin vårpalett träder en sofistikerad mix av eleganta och pigga färger fram. Vilka produkter testar du först?

1.Metallicskugga för ögonen
Den hetaste skönhetstrenden från modeveckan i Paris stavas metalliskt skimmer. Och inte bara till fest, i vår är de helt rätt också i din vardagsmakeup.
Uppdatera det klassiskt sotade ögat med ett stänk av metall med till exempel Clarins Ombre Iridescente Eyeshadow. För dig som föredrar lättare makeup är en ensam, metallisk ögonskugga på ögonlocket väldigt vacker tillsammans med svart mascara. Uteslut eyeliner helt om du vill få en lite trendigare känsla.

2. Konturkit
En vacker hy med fin lyster fortsätter att stå högt i kurs, men i vår ska den blanka känslan mattas ned. Huden behöver inte heller ha en lika osminkad finish som tidigare säsonger, tvärtom! Clarins Face Contouring Palette Face Powder som innehåller highlighter, rouge och en mörkare skugga för definition.

3. Läppstift i röda nyanser
I vår ska munnen synas. På catwalken skymtades alla nyanser av rött, från sommarfin korall till uppiggande fuchsia, rödaste rött och mörkaste plommon. Blank eller matt finish väljer du själv, även om matt signalerar högre trendkänsla.
För enklare applicering och en mer hållbar färg är ett hett tips att trycka in läppstiftsfärgen på läpparna. På så sätt kan du själv styra intensiteten i din läppfärg.

4. Allt-i-ett-pennan
Vårens måste-ha-produkt är Clarins nya 4-Colour All-in-One Pen Eye and Lip Pen! Den smarta makeuppennan rymmer tre eyelinerfärger för ögonen i svart, blått och brunt samt en lätt färgad nyans tillägnad munnen. Perfekt att bära med i såväl handväskan som kuvertväskan.

Psst! Den bruna pennan fungerar även till ögonbrynen!

Signa up dig på Clarins nyhetsbrev för att få nyheter, trender och skönhetsguider direkt i din inbox!

(10)
(0)
  
Annons
Annons

Laddar