Annons

Annons

Maison Martin Margiela för H&M!UPPDATERAD: Tidigt i morse bekräftade H&M att det blir franska modehuset Maison Martin Margiela som blir nästa partner i deras, numera, långa rad av designsamarbeten. Plagg och accessoarer för både herr och dam släpps i butiker över hela världen den 15 november.

Annons

Modehuset Maison Martin Margiela (MMM) startades 1988 av belgaren Martin Margiela som ända från starten valt anonymiteten. Han har aldrig låtit sig bli intervjuad eller fotograferad och än idag omges modehuset av en viss mystik. Numera skapas kollektionerna av ett designteam och MMM framhäver alltid teamet framför den enskilda designern och samarbetet framför en persons beslut (pressbilden nedan på deras ”designteam” illustrerar det tydligt).

ELLEs modechef Cia Jansson som har följt huset på de omtalade visningarna i Paris och även under tiden då Martin Margiela själv stod bakom Hermés, ser fram emot H&M-kollektionen.

– Margiela är lika starka på damsidan som på herrsidan och rör sig ofta i det unisexa gränslandet, det ska bli intressant och se vad de kommer att skapa till den här kollektionen. Det ska också bli roligt att se om deras signifikativa märkeslapp med de fyra vita stygnen kommer att följa med in på H&M-hyllorna.

Vad kan vi förvänta oss?

– Flera plagg med underfundiga lösningar. Omönstrat. Och tidlösa klassiker. Margiela är sällan trend. De tittar konceptuellt på plaggens konstruktion istället och försöker alltid hitta nya sätt att konstruera om dem.

Modehuset själva utlovar överraskningar:

– Kollektionen innebär en nytolkning av vår modefilosofi – demokratiskt mode har alltid varit vår ledstjärna och genom samarbetet med H&M kunde vi gå ett steg längre i den riktningen. Kollektionen förenar två kontrasterande världar och resultatet kommer garanterat att överraska.

Maison Martin Margiela majoritetsägs sedan 2002 av Diesel group.

av LISA ARNELL foto H&M, IMAXTREE

Kollektionen släpps i butik och online den 15 november.

Margielas anonyma designteam.

Margiela aw 12/13

Margiela aw 12/13

Margiela aw 12/13

Margiela aw 12/13

Kontoret i Paris.

Känner du dig stressad? Lär dig hantera din stress med ny digital kurs!

Lär dig hantera din stress genom webbkursen "Stressa mindre - lev mer"!

Allt fler människor blir sjuka av stress – och kvinnor är extra utsatta. Det vill vi ändra på! Därför erbjuder ELLE nu i samarbete med MåBra en praktisk webb- och mobilguide med verktyg som motverkar stress och utbrändhet.

Metoderna och råden som används har vetenskapligt bevisad effekt. De utgår från ett helhetsperspektiv – det vill säga hur vi tar hand om våra tankar, känslor och vår kropp.

"Stressa mindre – lev mer" är fantastiskt bra! Jag har precis varit väldigt stressad i jobbet, men tack vare denna kurs har jag bromsat i tid, innan det gått för långt”

Therese Lennartsson, Helsingborg, kursdeltagare.

”Jag tycker att kursen är väldigt bra! Jag har rekommenderat den till flera av mina patienter."

Andy Smith, fysioterapeut på Ekeby hälsocenter, Uppsala.

Du får bland annat:

  • Hjälp att känna igen och hantera stress
  • Insikt om dina egna stressbeteenden och triggers
  • Konkreta råd som hjälper dig bryta stressmönstret
  • Övningar i andning, mindfulness och acceptans
  • Övningar i meditation och kroppskännedom
  • Djupavslappning före läggdags
  • Video med yinyogapass som släpper spänningar
  • Video med stretch som mjukar upp stressade muskler

Just nu endast 199 kronor – läs mer och börja direkt här!

(41)
(0)
Annons


Annons
Annons
För mode och beauty
i din inbox varje vecka
 
 
Annons

Laddar