Populärt: SerietipsTrenderFilmtipsIntervjuer

Night rider kommer tillbaka till Gröna lund

16 jun, 2023 
AvLinda Strömbäck
Night rider
Klubbkonceptet Night rider återvänder till Gröna lund i sommar! I år kan gästerna vänta sig dans, musik och åkattraktioner sent in i den ljumna sommarnatten – och biljetterna finns att köpa redan nu.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Här är Monster – Gröna Lunds nya berg- och dalbanaBrand logo
Här är Monster – Gröna Lunds nya berg- och dalbana

I sommar förvandlas nöjesfält till nattklubb! Konceptet Night rider, som hade premiär 2021, ger festsugna möjligheten att kombinera dans och fest med åkattraktioner och pulserande musik. Under sju kvällar i augusti mellan 22.00-00.00 kommer besökarna återigen kunna njuta av fria åkturer och musik på det neonblinkade Gröna lund.

Night rider 2023

Nytt för i år är även biljetten ”Dance N Play” – som arrangören beskriver som en hyllning till alla festglada som föredrar forfest och musik framfor akattraktioner. Likt förra året kommer dessutom Tyrol förvandlas till den maxade efterfest-stället ”Playground” för de som vill fortsätta festen efter midnatt.

Annons

– Antligen ar Night rider tillbaka och vi far aterigen mojligheten att bjuda in till ett maxat och helt unikt klubbkoncept i den ljumna sommarnatten. For akarna kommer alla vara mest haftiga attraktioner fortfarande bjuda pa adrenalin. Men for den som foredrar en adrenalinkick av ett pulserande och vibrerande dansgolv, over att slungas 55 meter upp i luften, finns nu den nya biljetten ”Dance N Play”. For oss ar det viktigt att alla kanner sig valkomna och att alla far uppleva den magiska Night rider-upplevelsen, oavsett om man kommer for dansen, musiken, vara akattraktioner eller allt pa samma gang, sager Jan Eriksson, VD pa Grona Lund.

Night rider.
Klubbkonceptet Night rider på Gröna lund.

Här köper du biljetterna

Night rider arrangeras exklusivt for 2 000 personer per kvall, och just nu finns det möjlighet att knipa en biljett för sju olika datum. För att gå på Night rider måste du vara över 23 år gammal, och biljetterna säljs i olika prisklasser.

Annons

Biljetterna kan du köpa här!

Vilka datum är Night rider?

Night rider kommer arrangeras följande datum sommaren 2023:

  • Fredag 11 augusti
  • Lordag 12 augusti
  • Fredag 18 augusti
  • Fredag 25 augusti
  • Lordag 26 augusti
  • Fredag 1 september
  • Lordag 2 september

Uppdatering: Night Rider 2023 ställs in

I juli meddelade Gröna Lund att Night Rider 2023 blivit inställt efter den tragiska olyckan som ägde rum i slutet av juni:

”Gröna Lunds fokus nu är att finnas tillgängliga för drabbade och deras närstående, stötta deras kollegor och ta hand om deras gäster på bästa sätt.”

De som köpt biljetter till evenemanget kommer återbetalas automatiskt, meddelar Gröna Lund på sin hemsida.

Best of ELLE-galan 2023: EfterfestenBrand logo
Best of ELLE-galan 2023: Efterfesten

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons