Annons

Annons
ANNONSSAMARBETE MED REEBOK

Hypade löparskor och träningstipsTräningsprofilen Hanna Modig ger sina 5 bästa löpartips och berättar om den galna upplevelsen i USA när hon sprang Ragnar Race!

Hanna Modig var helgen 25-26 mars i Nashville tillsammans med Cafés modechef Daniel Lindström, träningsprofilen Valdemar Fredriksson och ett team från Reebok och sprang Ragnar Race, ett lopp på 320 kilometer uppdelat på 12 lagkamrater genom Tennessee.

– Det var en upplevelse för livet! Trots att det var väldigt krävande skulle jag göra om det på sekunden om jag fick chansen. Det pågick konstant under 24h, så vi fick helt enkelt sova, äta och vila när tiden räckte till.

Hur gick det?
– Jag tycker att det gick väldigt bra! Det var helt klart kämpigt vid vissa tillfällen. När jag skulle upp (efter att bara ha sovit 2 timmar) och springa 7 km kl 03.30 på morgonen var jag inte speciellt exalterad. Men det gick bra och jag är ändå imponerad vad kroppen klarar av att prestera under omständigheterna.

Var var roligast?
– Att få uppleva och ta sig igenom Ragnar Race tillsammans med 11 andra lagdeltagare från Reebok Europa. Det var alltid bra stämning, glada minner och alla hejade och stöttade en igenom hela loppet, dag som natt. Väldigt bra teambuilding!

Vad betyder träning för dig?
– Jag har tränat så länge jag kan minnas och det har alltid varit en stor del utav mitt liv. För mig betyder träning balans. Det är ett sätt för mig att må bra och bearbeta dagens intryck.

Varför gillar du just löpning?
– Det är lättillgängligt, vart man än är kan man alltid sticka ut på en löprunda. Ett par sköna joggingskor och man är ready to go! Jag föredrar löpning utomhus, då man får upptäcka nya områden och ta del av vackra vyer och natur. Både på landsbygden och i storstad.

Vad är viktigt för dig när det kommer till löparskor?
– Att de är sköna att ha på sig. Löparskor som är hårda eller tar lång tid att forma sig efter foten har jag varken tid eller ork för. Jag föredrar en lätt sko, jag vill känna att skon är en del av mig som om jag sprang barfota. Hur skon ser ut har också betydelse. Den ultimata löparskor passar lika bra till vardagsoutfiten som under ett presterande löparpass.

Reeboks nya löparskor Floatride Run är deras mest avancerade löparskor någonsin.
Floatride Foam-tekniken ger en förhöjd känsla av att man flyter fram under sin löpning. De är även designade med Reeboks mest avancerade digitala stickningsteknik, Ultraknit som får löparen att se lika lätt ut som man känner sig.Trycket i skon är tillverkat för att ge en optimal mix av mjukhet och mottaglighet för att säkerställa att löparen upplever en hög komfort samtidigt som man inte tummar på prestationsförmågan.

Vad tycker du om Floatride Run?
– Älskar dom! Är väldigt förtjust i den nya looken som skon fått, så snygg. Den känns helt rätt i tiden och revolutionerande för Reebok inom löpningen. Älskar den stickade ovansidan som ger en perfekt passforms. Jag har själv något breda fötter fram till och kämpar allt med hitta en skön passform och Floatride-skon passar perfekt från dag ett. De är väldigt bekväma att springa i, de är lätta och det känns knappt som om man har skor på sig under löprundan.

Hannas tips till dig som vill börja springa:

1. Ge det tid och stressa inte.

2. Köp ett par funktionella och snygga löparskor.

3. Det kan ta tid för kroppen att vänja sig vid att springa om man inte gjort det tidigare. Växla mellan att gå och springa, gå mest spring lite eller spring mest och gå lite.

4. När det känns bra i kroppen och kul att springa, sätt upp mål, det kan va en tid, distans, ett lopp eller en känsla.

5. Testa både inomhus och utomhus.

Lycka till!

Floatride Run, är även vårens kanske mest unika skor – det finns bara 90 par damskor!

Du hittar dem, både för dam och herr, exklusivt hos Löplabbet och Löplabbet.se i Norden med säljstart 4:e April.
Klicka hem ditt par här!

Stillbilder: Sara Wahlström

(87)
(0)
Annons


Annons
Annons
För mode och beauty
i din inbox varje vecka
 
 
Annons

Laddar