Annons

Annons

Här är låtarna som svenskarna helst spelar på möhippanFöga förvånande toppas listan av Beyoncés paradlåt Single Ladies (Put a Ring on it). Här är playlisten du kan sno rakt av till vårens alla hippor!

Det börjar dra ihop sig! Sommarbröllopen står för dörren och såväl möhippor som svensexor planeras så det står härliga till runtom i landet.

Juni är den månad då svenskarna lyssnar som allra mest på spellistor som bär temat möhippa/svensexa på Spotify. Efter en kartläggning av fler än 18 000 spellistor har man nu kunnat sammanställa en topplista som avslöjar vilka låtar som är mest populära när bruden firar sina sista dagar som ogift.

Annons

Stark kvinnodominans präglar listan för den typiskt svenska möhippan. Inte mindre än tre låtar med Queen B är med, och det går att skönja en röd tråd av starka kvinnor med självförtroende bland såväl artister som låtval.

Journey med Don’t Stop Believin’ hamnar på en tredjeplats och är även en populär låt på svensexorna i Sverige – för att inte säga den mest populära låten av alla. Något otippat kvalar även Hoffmaestros stora hit Highwayman från 2006 in på såväl möhippornas som svensexornas topplista.

Topp 10 mest populära låtarna på svenska möhippor:

Mer från ELLE:

Nina Campioni: 10 tips för en grym möhippa

Vem ansvarar för vad under bröllopet? Se listan!

Här är 9 tecken på att du har blivit en bridezilla

(26)
(0)

Planera ditt bröllop med hjälp av vår kurs!

Ert bröllop är en av era finaste dagar. Den här kursen ser till att den blir precis som ni vill ha den. Kursen ser till att ni inte glömmer något och att ni gör allt i god tid. Dessutom guidar den er och ger er massor av råd och tips under tiden.

Kursen är uppdelad i nio dejter som ni kan ha när ni vill och har tid.

Just nu kostar kursen endast 499 kronor – läs mer och börja direkt här!

Annons


Annons
Annons
För mode och beauty
i din inbox varje vecka
 
 
Annons

Laddar