Annons

Annons

Hannahs och Amandas nya storsatsningNu tar medieprofilerna och företagarna Hannah och Amanda nästa steg. Vilket? Duon startar modellagentur.

Det var faktiskt i Kakan Hermanssons podcast Under Huden som Hannah Widell för första gången berättade om sina planer på att starta modellagentur. Och i dag kom så pressmeddelandet:

”Systrarna Hannah Widell och Amanda Schulman lanserar i dag en modellagentur som representerar ett bredare spektrum av former och etniciteter. Agenturen, som går under namnet Lily&Jack, jobbar aktivt för att erbjuda en annan typ av modeller än vad man vanligtvis ser i agenturers stall. Detta efter att själva har upplevt svårigheter med att boka modeller i större storlekar till sitt egna modevarumärke Daisy Grace”, skriver man.

Annons

https://www.instagram.com/p/BQm58ukjFHp/?taken-by=hannahwidell&hl=sv

– Vi har fått leta med ljus och lykta efter kvinnor som inte representerar det typiska idealet vi ser alldeles för mycket av i media idag. Efter att ha förbannat oss över hur svårt detta varit bestämde vi oss helt enkelt för att starta vår egna agentur. Vi vill jobba för en mer varierad bild, en som faktiskt speglar riktiga människors utseende och som flera kan känna igen sig i. Idealen är skrämmande och får oss att känna oss otillräckliga. Det måste få ett stopp och förhoppningsvis håller modebranschen med oss i detta, säger Hannah Widell.

Psst…! We will soon introduce all of our new models – Stay tuned! #lilyjackagency

A post shared by Lily & Jack (@lilyjackagency) on

Lily&Jack kommer aktivt att värva nya modeller som kan erbjuda något nytt till dagens modellutbud, skriver man i pressmeddelandet.

– Vi tror verkligen på det vackra i personligheter snarare än det rådande och klassiska skönhetsidealet. Här kommer vi in och kan med Lily&Jack visa att skönhet finns i alla former, säger Amanda Schulman.

Kroppsaktivisten Cassandra Klatzkow är en av modellerna hos Lily&Jack.

– Det kändes väldigt självklart för mig att säga ja när jag fick frågan då jag verkligen tycker det är en stor brist på representation av större kroppar i den svenska modevärlden. Personligen passar det mig också väldigt bra just nu då jag har bestämt mig för att våga gå utanför min comfort zone och göra saker jag inte gjort tidigare, berättar hon.

https://www.instagram.com/p/BQVgFdqjm8G/?taken-by=cassklatzkow&hl=sv

Känner du dig stressad? Lär dig hantera din stress med ny digital kurs!

Lär dig hantera din stress genom webbkursen "Stressa mindre - lev mer"!

Allt fler människor blir sjuka av stress – och kvinnor är extra utsatta. Det vill vi ändra på! Därför erbjuder ELLE nu i samarbete med MåBra en praktisk webb- och mobilguide med verktyg som motverkar stress och utbrändhet.

Metoderna och råden som används har vetenskapligt bevisad effekt. De utgår från ett helhetsperspektiv – det vill säga hur vi tar hand om våra tankar, känslor och vår kropp.

"Stressa mindre – lev mer" är fantastiskt bra! Jag har precis varit väldigt stressad i jobbet, men tack vare denna kurs har jag bromsat i tid, innan det gått för långt”

Therese Lennartsson, Helsingborg, kursdeltagare.

”Jag tycker att kursen är väldigt bra! Jag har rekommenderat den till flera av mina patienter."

Andy Smith, fysioterapeut på Ekeby hälsocenter, Uppsala.

Du får bland annat:

  • Hjälp att känna igen och hantera stress
  • Insikt om dina egna stressbeteenden och triggers
  • Konkreta råd som hjälper dig bryta stressmönstret
  • Övningar i andning, mindfulness och acceptans
  • Övningar i meditation och kroppskännedom
  • Djupavslappning före läggdags
  • Video med yinyogapass som släpper spänningar
  • Video med stretch som mjukar upp stressade muskler

Just nu endast 199 kronor – läs mer och börja direkt här!

(168)
(0)
Annons


Annons
Annons
För mode och beauty
i din inbox varje vecka
 
 
Annons

Laddar