Annons

Annons

Förlovningsringen alla blivande brudar älskar – populärast på PinterestPinterests populäraste förlovningsring har utsetts – och den är så fin.

Många blivande brudar använder Pinterest för att hitta inspiration till sitt bröllop och så gjorde även Sylvia Billone. Hon fick sin drömring designad enligt önskemål och efter bröllopet valde hon att dela med sig av den på Pinterest där hon hittat inspirationen.

Annons

Nu har hennes förlovningsring blivit den populäraste på Pinterest. Bilden har hittills sparats över 103 900 gånger, att jämföra med 63 000 pins som den tidigare favoritringen Verragio samlade ihop.

Förlovningsringen är en minimalistisk solitärring i roséguld. Eftersom ringen specialdesignades för Sylvia Billone går den inte att köpa, men på Pinterest avslöjar hon att diamantringen är 1,22 karat och att ringen i roséguld är två millimeter bred.

Förlovningsringen matchas med en Art Deco-inspirerad vigselring som även den går i roséguld med små diamanter på – en riktig drömkombination helt enkelt.

MER OM BRÖLLOP:

12 KLÄNNINGAR ATT BÄRA PÅ BRÖLLOPET – SOM DU KAN ANVÄNDA IGEN

9 VACKRA OCH UNIKA BRÖLLOPSTÅRTOR

16 AV DE MEST FANTASTISKA KUNGLIGA BRÖLLOPSKLÄNNINGARNA

Foto: Shutterstock, Pinterest/Sylvia Billone

(49)
(0)

Planera ditt bröllop med hjälp av vår kurs!

Ert bröllop är en av era finaste dagar. Den här kursen ser till att den blir precis som ni vill ha den. Kursen ser till att ni inte glömmer något och att ni gör allt i god tid. Dessutom guidar den er och ger er massor av råd och tips under tiden.

Kursen är uppdelad i nio dejter som ni kan ha när ni vill och har tid.

Just nu kostar kursen endast 499 kronor – läs mer och börja direkt här!

Annons


Annons
Annons
För mode och beauty
i din inbox varje vecka
Annons

Laddar