Annons

Annons
Annonssamarbete med Schwarzkopf

Expertens enkla supertrick till friskt och blankt hårEtt blankt och snyggt välmående hår är mångas dröm. Nu lanseras en hel serie med produkter som innehåller trendiga och smarta Omegaplex-teknologin vilket minimerar slitage under hårfärgning och ger ett glansigt resultat.

Behandlat, slitet och glanslöst hår? Det går att få ett friskt och glänsande hår trots att du färgar det ofta. Lösningen är en kombination av rätt hårprodukter och regelbunden skötsel.

Brita Petersen är Schwarzkopfs egna färgexpert och jobbar parallellt som frisör.
– Om håret är friskt i grunden får du en djupare och glansigare färg, risken är annars att intrycket blir matt och livlöst när du färgar ditt hår.

3 tips till ett friskt och blankt hår

1. Det är bra att ge håret en riktig hårspa-dag en gång i veckan. Då kan du både göra en vanlig långtidsverkande inpackning och även använda vårdande leave-in-produkter efter schamponeringen.

2. Britas bästa (och väldigt enkla) supertrick för att färgen ska behålla vacker lyster är att inte tvätta håret för ofta!

3. Att välja produkter från serien Color Expert med Omegaplex-teknologin när du färgar och efterbehandlar håret gör att färgen håller länge.

Nu kan du färga håret själv hemma med Schwarzkopfs serie Color Expert med Omegaplex. Omegaplex är en speciell teknologi som länge varit salongsexklusiv, vilken innehåller en formula som minimerar slitage under hårfärgning. I samma serie kan du dessutom köpa speciellt utvecklade hårprodukter för behandlat hår i form av balsam och inpackning som reparerar och återuppbygger hårstråna.

Två smarta vanor att börja med efter att du färgat håret:

  1. Använd Color Sealer Conditioner efter varje hårtvätt!
  2. En gång i veckan låter du Color Sealer Treatment fungera som en långtidsverkande inpackning i håret.

Resultatet: ett heltäckande skydd för ditt hår som hjälper färgen att sitta kvar länge och som samtidigt vårdar din hårkvalitet. Nu kan du fixa precis samma intensiva och blanka färgresultat hemma som du får efter ett salongsbesök.

 

Dark brown, Intense red och Light cool blonde är tre av 16 snygga nyanser som finns i Color Expert sortimentet. Vill du veta mer om Color Experts hårfärger och vårdande produkter? Testa Color Expert här.

Mer inspiration får du på www.yourcolorexpert.se

(43)
(1)
Annons


Annons
Annons
För mode och beauty
i din inbox varje vecka
Annons

Laddar