Annons

Annons

Emma listar veckans bästa (v 12)Den här veckan listar ELLEs Emma Elwin sju prylar i regnbågens alla färger. Under temat färgfest hittar du bland annat vårens hetaste telefonfodral, ett sprillans nytt väskmärke och våren snyggaste skor.

Annons

av EMMA ELWIN

Veckans samarbete

Kosta Boda och klädmärket Weekday har tillsammans skapat en kollektion glaskonst som kommer att finnas i Weekdays butiker från och med den 3 maj. Priser: 300 – 3000 kr.

Veckans nykomlingar

Desperate Needs är ett varumärke med svensk-italienska rötter, med ett öga för bra skinnkvalité och sparsmakad men lyxig design. I kollektionen hittar du allt från partyväskor till iPad- och datafodral. ELLE.ses favorit är den lilla partyväska ” Daddy’s Girl” som kommer i svart, beige, Rosa/röd och turkos. Väska, 3899 kr, Desperate Needs.

Veckans sko

Att missmatcha rosa och rött är inte det lättaste men Acne lyckas. Skor, 2 750 kr, Acne.

Veckans färg

Gult är en av färgerna som synts flitigt under modeveckorna. Bäst matchar du färgen med ett par vita eller blekta jeans. Jacka, 1 299 kr, Zara.

Veckans accessoarer

Under den senaste tiden har ett nytt telefonfodral varit extra populär bland modefolket och har synts på både street- och mingelbilder. Vi pratar om det här kaninfodralet till mobilen, komplett med både öron och svans. Iphonefodral, ca 50 kr, Amazon.com.

Veckans klänning

Vi kommer allt närmare klänningssäsongen och det börjar att fyllas på för fullt i butikerna av just – klänningar. Veckans favorit är den här från Cos. Klänning, 790 kr.

Veckans investering

Ett par sköna loafers kan vara gult värt att investera i för den som vill vara city-chic men fortfarande bekväm. Loafersmästaren Tod’s har precis kommit ut med ett par skor i vårens solgula färgpalett. Skor, 3 280 kr, Tod’s

Känner du dig stressad? Lär dig hantera din stress med ny digital kurs!

Lär dig hantera din stress genom webbkursen "Stressa mindre - lev mer"!

Allt fler människor blir sjuka av stress – och kvinnor är extra utsatta. Det vill vi ändra på! Därför erbjuder ELLE nu i samarbete med MåBra en praktisk webb- och mobilguide med verktyg som motverkar stress och utbrändhet.

Metoderna och råden som används har vetenskapligt bevisad effekt. De utgår från ett helhetsperspektiv – det vill säga hur vi tar hand om våra tankar, känslor och vår kropp.

"Stressa mindre – lev mer" är fantastiskt bra! Jag har precis varit väldigt stressad i jobbet, men tack vare denna kurs har jag bromsat i tid, innan det gått för långt”

Therese Lennartsson, Helsingborg, kursdeltagare.

”Jag tycker att kursen är väldigt bra! Jag har rekommenderat den till flera av mina patienter."

Andy Smith, fysioterapeut på Ekeby hälsocenter, Uppsala.

Du får bland annat:

  • Hjälp att känna igen och hantera stress
  • Insikt om dina egna stressbeteenden och triggers
  • Konkreta råd som hjälper dig bryta stressmönstret
  • Övningar i andning, mindfulness och acceptans
  • Övningar i meditation och kroppskännedom
  • Djupavslappning före läggdags
  • Video med yinyogapass som släpper spänningar
  • Video med stretch som mjukar upp stressade muskler

Just nu endast 199 kronor – läs mer och börja direkt här!

(11)
(0)
Annons


Annons
Annons
För mode och beauty
i din inbox varje vecka
 
 
Annons

Laddar