Annons
Annons

Bloggar om mode, beauty, hälsa, träning och lifestyle – ELLEs inspirerande bloggar

FÖR FÖRFRÅGNINGAR OM SAMARBETEN MED NÅGON AV VÅRA INFLUENCERS
– KONTAKTA ALICIA STERNIN (alicia.sternin@aller.com)

 

elsa

Elsa Billgren är programledare, bloggare och vintageälskare. Hon bor med sin man, son och katt på Södermalm i Stockholm, samlar på (och hyr ut) gamla brudklänningar, inreder och skriver böcker. I bloggen får du följa med Elsa överallt, hon är personlig och mycket uppskattad av sina läsare. Elsa har den största bloggen på elle.se.

Gå vidare och läs Elsas blogg här >
Kontakta oss för att samarbeta med Elsa

 

anja

Anja Forsnor är livsstilsrådgivare, hälsoredaktör, författare och mamma till Lily. Hon älskar frukost så mycket att hon våren 2016 gav ut en kokbok, En god morgon, enbart med frukostrecept. Dessutom driver hon Grounded Factory som gör ekovänliga yogamattor. I bloggen delar Anja med sig av tips och inspiration inom hälsa och livsstil, mat och träning – och en del mode och skönhet.

Gå vidare och läs Anjas blogg här >
Kontakta oss för att samarbeta med Anja

 

hanna

Hanna Stefansson bloggar om sitt liv och delar med sig av sina dagar med stort fokus på mode och sin stil, sina frukostar och framförallt sina resor. Hon jobbade tidigare som marketing manager men satsar nu fullt på bloggen och uppdrag inom creative direction, fotografering och styling. Hanna driver tillsammans med Johanna Bradford workshops under namnet Frukostfolket.

Gå vidare och läs Hannas blogg här >
Kontakta oss för att samarbeta med Hanna

 

brita

Brita Zackari är radiopratare, tv-programledare och manusförfattare. Hon beskriver sig själv som någon som ”tränar sporadiskt men ganska hårt, är tokig i krämer och gråmelerat, köper samma plagg om och om igen och kommer eventuellt att inom en snar framtid sälja allt hon äger för att kunna ägna hela livet åt att surfa.” I bloggen får vi ta del av allt det – och en hel del roliga texter och kloka inslag.

Gå vidare och läs Britas blogg här >
Kontakta oss för att samarbeta med Brita

 

emilia

Emilia de Poret har en bakgrund som sångerska och artist och tidigt modets magiska värld, scenen blev en kreativ frizon där alla modestilar var tillåtna. Idag rapporterar hon om trender och modefenomen i medier som TV, radio och press. Emilia drivs av nya möten med kända liksom okända människor inom mode, musik, skönhet och livstil. Några av dessa möten får vi ta del av i hennes blogg här på elle.se liksom min vardag som innehåller allt från blöjbyte till haute couture-visningar.

Gå vidare och läs Emilias blogg här >
Kontakta oss för att samarbeta med Emilia

 

kakan

Kakan Hermansson är feminist, konstnär, programledare, dj, skribent och författare. Dessutom är hon hudvårdsnörd och beautybloggare. Hon är intresserad av stil, (”tex hur juicy kvinnor ska få plats i mode”), Västsaharas frigörelse och så samlar hon på lesbiskt porslin. Kakan gör även podcasten Under huden med oss på ELLE, där hon varje fredag pratar med en gäst om saker som sker på, och under, huden. Läs mer om podden här >

Gå vidare och läs Kakans blogg här >
Kontakta oss för att samarbeta med Kakan

 

nina

Nina Campioni är modeskribent, författare och journalist. Hon är passionerat intresserad av stil och mode men även av fotboll och Manchester United. Hon älskar tv-serier och kan enligt henne själv det mesta man behöver veta om film. Hon kan inte leva utan musik, tränar mycket och älskar pizza. Hon lever sitt liv i både Stockholm, Italien, Småland och Blekinge. Hon har en dotter, Essie och är gift med en man från Italien (därav halva livet där). I bloggen får vi följa med i hennes eklektiska liv – men ett stilfullt sådant. Nina har tidigare jobbat på Aftonbladet men frilansar idag inom mode och journalistik – och arbetar så klart mycket med sin blogg.

Gå vidare och läs Ninas blogg här >
Kontakta oss för att samarbeta med Nina

 

marie

Marie Serneholt jobbar främst som programledare och artist. Hon älskar mat, mode, musik, träning, resor och film och är en riktig livsnjutare. I bloggen får ni hänga med henne på allt det hon gör: på arbete, fritid, resor och allt annat som ryms i ett liv.

Gå vidare och läs Maries blogg här >
Kontakta oss för att samarbeta med Marie

 

emma

Emma Svensson är fotograf och ägare till fotoföretaget Studio Emma Svensson som fotograferar både artiklar, porträtt, fester (ELLE-galan!) och mingel åt elle.se och många andra uppdragsgivare. Hon bloggar om foto, tips och trix och erfarenheter – och lägger givetvis upp massa härliga och inspirerande bilder i sin blogg. Några av Emmas mest lästa inlägg är de där hon listar andra fotografer att inspireras av eller hålla koll på.

Gå vidare och läs Emmas blogg här >
Kontakta oss för att samarbeta med Emma

 

Fler bloggar på elle.se: 

anna-korsgren-bloggheader


Annons

ele1703-ljuslyktor_640x640


Annons

Laddar