Annons

Annons

ELLE lanserar ny bröllopsmodegala: ELLE International Bridal AwardsBrudmodefavoriter som Ida Sjöstedt, Pär Engsheden och Efva Attling, och nykomlingen Minna Palmqvist finns med bland svenska ELLEs nomineringar till den nya bröllopsmodegalan ELLE International Bridal Awards. Galan äger rum under brudmodeveckan i Milano i maj 2017. Chefredaktör Cia Jansson sitter i juryn.

För att hylla kreatörerna i bröllopsmodevärlden instiftar nu italienska bröllopsmagasinet ELLE Spose (systertidning till ELLE fest & bröllop) bröllopsmodegalan ELLE International Bridal Awards. Kreativitet, hantverkskunnande och design ska prisas, vinnarna utses av en namnkunnig jury där 11 ELLE-chefredaktörer ingår – däribland svenska ELLEs Cia Jansson!

Annons
Brudklänning från Ida Sjöstedt.

Brudklänning från Ida Sjöstedt. Foto: Emma Svensson

Svenska ELLE har bland annat nominerat Ida Sjöstedt i kategorierna Bästa brudklänning och Bästa bröllopskollektion, Efva Attling i kategorin Bästa bröllopssmyckekollektion, Minna Palmqvist i Bästa nykomling och Pär Engsheden i Årets hederspris.

Kronprinsessan Victoria i sin brudklänning designad av pär Engsheden. Foto: Rainer Droese

Kronprinsessan Victoria i sin brudklänning designad av Pär Engsheden. Foto: Rainer Droese/IBL-AOP

Kreation av Minna Palmqvist.

Kreation av Minna Palmqvist. Foto: Anna Rönnberg

Följ ELLE Spose på Facebook och Instagram @mr_bridal_elle för mer information om de nominerade och galan som äger rum under bröllopsmässan Sí Sposa Italia Collezioni i Milano 19-22 maj 2017. Galan är ett samarbete mellan tidningen ELLE Spose och den 40-årsjubilerande bröllopsmässan.

Stampa

LÄS OCKSÅ:

22 underbara bröllopsbilder som får oss att vilja packa väskan direkt

Vilket Sex and the city-bröllop är din favorit?

6 anledningar till att ha ett vinterbröllop

(74)
(0)

Planera ditt bröllop med hjälp av vår kurs!

Ert bröllop är en av era finaste dagar. Den här kursen ser till att den blir precis som ni vill ha den. Kursen ser till att ni inte glömmer något och att ni gör allt i god tid. Dessutom guidar den er och ger er massor av råd och tips under tiden.

Kursen är uppdelad i nio dejter som ni kan ha när ni vill och har tid.

Just nu kostar kursen endast 499 kronor – läs mer och börja direkt här!

Annons


Annons
Annons
För mode och beauty
i din inbox varje vecka
 
 
Annons

Laddar