Tävling! Vinn biljetter till ELLE-galan 2024

08 apr, 2024 
AvCassandra Lindblom Riso
vinn biljetter ellegalan 2024
Wilma Orr
Den 19 april går Sveriges största modehändelse av stapeln – ELLE-galan 2024. Nu har du och en vän chansen att få uppleva den exklusiva och spekulära kvällen på Grand Hôtel i Stockholm!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
ELLE-galan 2023: Se bilderna från röda mattanBrand logo
ELLE-galan 2023: Se bilderna från röda mattan

Den 19 april går ELLE-galan 2024 av stapeln på Grand Hôtel i Stockholm – Sveriges allra mest exklusiva och omtalade modehändelse, där branschens mest inspirerande och innovativa kreatörer står i fokus. Årets glittrande gala är den 26:e i raden – och nu har du chansen att tillsammans med en vän få tävla om biljetter till den oförglömliga kvällen!

Galakvällen inleds med den stjärnspäckade röda mattan följt av en exklusiv prisceremoni där modesveriges allra främsta talanger hyllas. Därefter följer festernas fest!

Annons
elle-galan 2024 vinn biljetter
Se alla kändisar på röda mattan – och upplev en galakväll du sent kommer att glömma!

Så tävlar du om biljetter till ELLE-galan 2024

  1. Skapa ett (eller logga in på ditt befintliga) konto på ELLE.se här. Det är helt gratis!
  2. Fyll i formuläret som ligger på "Min sida".
  3. Nu är du med och tävlar om biljetter till dig och en vän!
  4. Sista tävlingsdag är söndag 14 april. Håll utkik i inkorgen – du har 24 timmar på dig att svara på meddelandet om att du har vunnit, annars går vinsten till någon annan.

Tävlingen arrangeras av ELLE Sverige. Juryn består av ELLE-redaktionen och beslutet kan inte överklagas. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren och vinnaren ansvarar själv för eventuellt boende samt resa till Stockholm. För att delta måste du fyllt 18 år. Du har 24 timmar på dig att svara på mejlet om att du har vunnit, annars går vinsten till någon annan.

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD

ELLE-galan 2024

ELLE-galan 2024 äger rum den 19 april på Grand Hôtel i Stockholm. Självklart kommer du att kunna se hela galan live här på ELLE.se och i våra kanaler. Se till att följa oss överallt så att du inte missar något!

Instagram: @ellesverige
Tiktok: @ellesverige
Facebook: @ellesverige
Youtube: @ellesverige
Sajt: elle.se/elle-galan

Best of ELLE-galan 2023: EfterfestenBrand logo
Best of ELLE-galan 2023: Efterfesten



Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons