Maja Nilsson Lindelöfs fina råd: ”Bara man har kärlek är man en bra mamma"

19 apr, 2024 
AvLouise Berglund
AvAino Oxblod
Maja Nilsson Lindelöf och Sackarias Nilsson Lindelög
ELLE-profilen Maja Nilsson Lindelöf är stolt mamma till två söner. På ELLE-galans röda matta berättar entreprenören om kärleken till sina barn och hur hon gör för att ge dem en fin uppväxt. "Man gör sitt bästa hela tiden", säger Maja Nilsson Lindelöf.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Maja NilsSon Lindelöf om mammalivet: ge barnen kärlekBrand logo
Maja NilsSon Lindelöf om mammalivet: ge barnen kärlek

Maja Nilsson Lindelöf är inte bara entreprenör och skapare av klädmärket Lis Bonne – hon har också två söner med maken och fotbollsspelaren Victor Nilsson Lindelöf.

När influencern dyker upp på ELLE-galans röda matta, klädd topp till tå i leopardmönstrat, berättar hon för reportern Louise Berglund om livet som tvåbarnsmamma, där det är full rulle.

– Det är jättemycket röj. Det är den här åldern, fem och 2,5, det är bara att köra på, säger Maja Nilsson Lindelöf.

Hon konstaterar att hon är noga med att ha tålamod med sina barn, och är noga med att samla energi när hon kan.

– Jag tycker att jag är duktig på att ha tålamod, och är det kväll och de sover så laddar jag om, och sen imorgon är jag mamma igen.

Annons

Maja Nilsson Lindelöf: ”Ge barnen kärlek”

Maja Nilsson Lindelöf slår fast att det viktiga är att man ger sina barn kärlek, och att resten löser sig på vägen – även om man måste säga ifrån mot dem.

– Bara man har kärlek är man bra mamma, som Astrid Lindgren sa – ge dem kärlek och kärlek. Sen om man behöver säga ”nu är ni tysta, för jag behöver en paus” eller ”jag älskar er, men nu räcker det”, så är det också bra. Man gör sitt bästa hela tiden, det gör man.

Lis Bonne-grundaren har med sig sin svåger Sackarias Nilsson Lindelöf på galan, och har inga planer på att ta en tidig kväll, trots att hon ska hem till familjen tidigt nästa dag.

– Jag ska till Arlanda 05.30, så jag tror inte ens jag går och lägger mig.

Jubileumscocktail i Cadierbaren på Grand Hôtel StockholmBrand logo
Jubileumscocktail i Cadierbaren på Grand Hôtel Stockholm

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons